Ελλάδα

Νίκος Νικολάου: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Νίκος Νικολάου: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
Νίκος Νικολάου: Οι καταγγελίες που αφορούν στον ηθοποιό φαίνεται πως σχετίζονται με διάστημα άνω των δέκα ετών.

Ο Νίκος Νικολάου είναι το νέο πρόσωπο που φαίνεται να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει έρθει αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι στη φυλακή με άλλες καταγγελίες να «καίνε» τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, σε δημοσίευμα στο news2u, ο Νίκος Νικολάου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη», θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Το Mega μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως έχει προβεί ήδη στις κατάλληλες ενέργειες για την απομάκρυνσή του από τη σειρά, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Νίκος Νικολάου

Νίκος Νικολάου

Νίκος Νικολάου: Είχε διορισθεί στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες έντονη φημολογία αναπτυσσόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία για πρόσωπο που βαρύνεται με καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης, που αφορούν διάστημα το οποίο ξεπερνά τη δεκαετία. Οι καταγγελίες αυτές έχουν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Είναι περισσότερες από μια και βαραίνουν συγκεκριμένο ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης που μάλιστα κατέχει και επίσημο αξίωμα σε οργανισμό της χώρας.

Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε και στο «Παρά Πέντε» είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα, είχε διορισθεί με απευθείας ανάθεση τον Νοέμβριο του 2019 στη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ο διορισμός της νέας διοίκησης του ΚΘΒΕ είχε προκαλέσει σάλο τόσο για το κατεπείγον της πράξης της υπουργού, όσο για την ταχεία αντικατάσταση του, κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα επιτυχημένου προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο είχε πληροφορηθεί την καθαίρεσή του από τα ΜΜΕ.

Νίκος Νικολάου

Νίκος Νικολάου

Πάντως, και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωϊνό το εξής: «Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με τον κ. Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της Δικαιοσύνης, διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments