Οικονομία

WATT+VOLT: 200.000 πελάτες και συνεχίζει προς την ανάπτυξη

WATT+VOLT: 200.000 πελάτες και συνεχίζει προς την ανάπτυξη
WATT+VOLT: Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία.

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα και είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα στην ελληνική επικράτεια. Μάλιστα, την ώρα που οι επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία είναι τεράστιες και το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης, η WATT+VOLT ξεκίνησε τη νέα χρονιά συμπληρώνοντας στους πρώτους μήνες του 2021 τους 200.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η αποδοχή και η αναγνώριση από το κοινό, της δίνουν ώθηση για να θέτει διαρκώς νέους στόχους και να τους επιτυγχάνει, ώστε να μπορούν οι πελάτες της να φαντάζονται ακόμα περισσότερα για την ενέργειά τους. «Σπουδαία εφόδια σε αυτή την κατάκτησή της είναι τα σταθερά και μελετημένα βήματα τα οποία πηγάζουν από τις αξίες της: Την ευελιξία, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την καινοτομία, την τεχνογνωσία  και την ανάγκη να αποδεικνύει πως όλα όσα σκέφτονται και δημιουργούν είναι προσιτά και λειτουργικά για όλους», σημειώνεται στην ανακοίνωση της WATT+VOLT. ρεύμα

WATT+VOLT: Βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πελάτες της

Η WATT+VOLT, διαβεβαιώνει ότι ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο και παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία, «αγαπά να εξελίσσεται υιοθετώντας τις νέες τάσεις στον τομέα της ενέργειας και αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα με τον καλύτερο τρόπο». Με τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου των φυσικών της καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, καταφέρνει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους πελάτες της και να τους παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και προϊόντα – υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Όσο για το πώς ξεκίνησε, το 2011 τής δόθηκε η Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, με την εγκατάσταση των πρώτων «έξυπνων» μετρητών για την παρακολούθηση της ενεργειακής κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ και την ανάπτυξη της online πλατφόρμας WATT+VOLT «Partners» για την καταχώριση των αιτήσεων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος των συνεργατών, να ξεκινά λίγο καιρό μετά.

WATT+VOLT

WATT+VOLT: Κυρίαρχη θέση στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας

Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που «προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή είναι αυτά που μας καθιστούν ως τον κορυφαίο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας. Το 2015 αποκτήσαμε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου». Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας σε καινοτόμες τεχνολογίες εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, «απολαμβάνουμε ήδη κυρίαρχη θέση στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και τις λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT) στην Ελλάδα».

«Στρατηγική αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία και για να τον επιτύχουμε επενδύουμε στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας και, για αυτόν το λόγο, αναπτύσσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια. Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας».

Πάντως, πέρα από το σύνολο των πρωτοποριακών οικιακών και επαγγελματικών προγραμμάτων ρεύματος και φυσικού αερίου που παρέχει, είναι σημαντικό πως η WATT+VOLT «ακούει» τις ανάγκες των πελατών της αλλά και της εποχής, δημιουργώντας ενεργειακές λύσεις υψηλής ποιότητας όπως η βραβευμένη εφαρμογή εξυπηρέτησης MyWatt, μέσα από την οποία οι WATT+VOLTers, έχουν όλο τον κόσμο της ενέργειας στο χέρι τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments