Αθλητισμός

Ηρακλής Τσίκινης: 70-30 υπέρ της Άρσεναλ τα σφυρίγματα [pic]

Ηρακλής Τσίκινης: 70-30 υπέρ της Άρσεναλ τα σφυρίγματα [pic]
Ηρακλής Τσίκινης: Ο πρώην διαιτητής με τοποθέτησή του στο Facebook ισχυρίστηκε ότι η Άρσεναλ ευνοήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι έφτασε στη νίκη.

Ο Ηρακλής Τσίκινης ήταν επί σειρά ετών διαιτητής στην πρώτη εθνική κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων σε διάφορα ΜΜΕ. Συχνά κάνει και αναρτήσεις στο Facebook σχετικά με κάποιες διαιτησίες που βλέπουμε. Φυσικά από τον πρώην διαιτητή δεν ξέφυγε η διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ που έφεραν την ήττα για την Ελληνική ομάδα.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-1 στον Πειραιά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εύκολο, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Μάλιστα το δεύτερο γκολ της Λονδρέζικης ομάδα σήκωσε έντονες αντιδράσεις. Ο διαιτητής επέλεξε να δει το VAR και τελικά να μετρήσει το γκολ. Ωστόσο οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Εμβιλά. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί και το ίδιο υποστήριξε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από τις αποφάσεις του ρέφερι. “Το δεύτερο γκολ καθαρό φάουλ στον Εμβιλά. Το VAR τον κάλυψε. 70-30 τα σφυρίγματά του στα φάουλ υπέρ της Άρσεναλ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ηρακλής Τσίκινης: Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Ηρακλής Τσίκινης

Πως ήρθε η ήττα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Άρσεναλ με 3-1 εντός έδρας στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa Leugue με την αγγλική ομάδα να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση από απόψε. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε στην προθέρμανση τη δυνατότητα να έχει στην ενδεκάδα του τον Ουσεϊνού Μπα, που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ πολύ δύσκολα πλέον θα επαναλάβει τον περσινό άθλο του. Το γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε ο Ελ Αραμπί, ενώ αυτά της Άρσεναλ πέτυχαν οι: Όντεγκααρντ, Γκάμπριελ και Ελνένι.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ (46’ Χολεμπας), Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (86’ Ανδρούτσος), Μπρούμα (59’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (46’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77’ Χασάν)

Άρσεναλ: Λένο, Μπεγερίν, Λουίζ, Γκαμπριέλ, Τίρνι, Γουίλιαν (82’ Ελνένι), Παρτέι (55’ Θεμπάγιος), Τσάκα, Έντεργκαρντ (82’ Ρόου), Ομπαμεγιάνγκ (88’ Λακαζέτ), Σακά (82’ Πέπε)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments