Video

Survivor Spoiler 13 3: Αποχωρεί ο Πάνος Καλλίδης

Survivor Spoiler 13 3: Αποχωρεί ο Πάνος Καλλίδης
Survivor Spoiler 13 3: Αποχωρεί από το Survivor ο Πάνος Καλλίδης.

Το νέο spoiler για το επεισόδιο του survivor έχει να κάνει με την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη. Ο παίκτης των μπλε, που ήταν υποχήφιος προς αποχώρηση πριν από μία εβδομάδα,  σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ζήτησε την οικειοθελή αποχώρησή του, κάτι το οποίο η παραγωγή έκανε δεκτό.

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες το γεγονός της οικειοθελής αποχώρησης παίκτη που μπήκε στο Survivor ως Διάσημος. Η λογική ήθελε έναν εκ των Τριαντάφυλλου – Καλλίδη να αποτελεί παρελθόν. Ο Πάνος Καλλίδης, λοιπόν, είναι ο Διάσημος που δεν άντεξε την πίεση και μετά από όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, αιτήθηκε προς την παραγωγή του Survivor την αποχώρησή του. Survivor Spoiler 13 3

Survivor Spoiler 13 3: Οι λόγοι της αποχώρησης

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Καλλίδης ζήτησε να φύγει. Ηταν, όμως και η τελευταία, καθώς το αίτημά του έγινε αποδεκτό χωρίς πολλές συζητήσεις. Αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, δεν ήταν οι διαφωνίες του με την Κόκκινη ομάδα, μετά τη «ζημιά» που τους έκανε, δηλώνοντας τραυματίας στη μάχη ασυλίας της Τρίτης, αλλά οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις που είχε εντός της Μπλε ομάδας.

Φαίνεται, πως το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ για τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος βρισκόμενος και σε εξαιρετικά κακή ψυχολογική κατάσταση δεν άντεξε περαιτέρω πιέσεις και αποφάσισε πως καλύτερο για όλους, υπό τις παρούσες συνθήκες, ήταν να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Survivor Spoiler 13 3: Η παρεξήγηση με τον Σάκη Κατσούλη

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο στυλίστας του Πάνου Καλίδη και ξεκαθάρισε το τοπίο για την παρεξήγηση που έγινε στο Survivor 4 για το αν τελικά ο τραγουδιστής γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη, γιατί ψωνίζει από το μαγαζί με ρούχα που διατηρεί.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τσατσάκης, δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του, ούτε ότι γνωρίζονται. Έτυχε ο ίδιος να πάρει ρούχα από το κατάστημα του, αλλά ο τραγουδιστής αυτό δεν το γνωρίζει.

«Όταν έχουμε ένα κόνσεπτ ο στιλίστας του εγώ, παίρνω κάποια ρούχα και έτυχε σε ένα κλιπ που είχαμε να πάρω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Πάνος δεν το ήξερε. Απλά είπε πως σε ένα κλιπ είχε φορέσει ρούχα του», ανέφερε ο στυλίστας του. «Προφανώς ο Σάκης τον έπιασε όταν μπήκε και του είπε ρε συ έχει έρθει και ο στυλίστας σου στο μαγαζί και έχει πάρει κομμάτια. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments