Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 12 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για το ερωτοσκόπιο όλων των ζωδίων που σίγουρα πρέπει να ξέρετε, ωστόσο ενημερωθείτε και για το ποιες μέρες χρειάζονται περισσότερο προσοχή.

Ερωτοσκόπιο: Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε προγραμματίσει να περάσετε χρόνο μαζί, μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Δοκιμάστε να χαλαρώσετε στο σπίτι με ένα αρωματικό αφρόλουτρο με κεριά που θα σας βάλει στη διάθεση για ένα παθιασμένο βράδυ.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Αν θέλετε να προσελκύσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, μην φορέσετε πού φωτεινά χρώματα, ειδικά κίτρινο. Ντυθείτε με πιο ουδέτερες αποχρώσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υφασμάτων. Μαλακώστε τη φωνή σας, ώστε να ακούγεται πιο μυστηριώδης και σέξι.

Ερωτοσκόπιο: Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια όμορφη και χαλαρή μέρα. Αν έχετε προγραμματίσει να βρεθείτε με τον/την σύντροφο σας, προτιμήστε να κάνετε κάτι ήρεμο, όπως ένα δείπνο στο σπίτι, μια καλή ταινία στον καναπέ ή ακόμη και λίγη ποίηση. Είναι ό,τι χρειάζεστε μετά από μια αγχωτική μέρα στην δουλειά.

Ερωτοσκόπιο

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Υπάρχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θα κάνει θαύματα αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα ή να βελτιώσετε την τρέχουσα σχέση σας.

Λέων

Συχνά βουλιάζουμε στις καθημερινές μας συνήθειες και ξεχνάμε να κοιτάμε τα αστέρια ή να εκτιμούμε την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος. Πηγαίνετε με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα όμορφο μέρος στην φύση ώστε να έρθετε ξανά σε επαφή με το μεγαλείο του νυχτερινού ουρανού ή της αυγής.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό εστιάζει σταθερά την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο, παρόλο που γενικά θέλετε να μοιράζετε ισότιμα τον χρόνο σας σε πολλά άτομα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, καθώς η έλξη μεταξύ σας φαίνεται να είναι εθιστική. Ερωτοσκόπιo

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ένταση και πάθος στην ζωή σας. Εάν αναρωτιόσασταν πώς να κάνετε κάποιο ξεχωριστό άτομο να σας προσέξει, τώρα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας. Να είστε ο εαυτός σας και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πόσο ενθουσιώδης και περιπετειώδης μπορεί να γίνει μια σχέση. Εάν ακόμη είστε σε αρχικό στάδιο, τότε ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι πολύ τολμηρό, που να περιλαμβάνει τις ικανότητες και την ευφυία σας. Εάν αυτό πετύχει, θα πρέπει να δώσετε σε αυτή την σχέση σίγουρα μια ευκαιρία!

Ερωτοσκόπιο: Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δείχνει ότι μπορεί να δυσκολεύεστε να διατηρήσετε τον έλεγχο στην σχέση σας. Δεν είστε από τα άτομα που παραδίδουν τα όπλα εύκολα ή χωρίς να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε κάτι χρήσιμο από μια σχέση. Αυτή τη φορά, περισσότερο από ποτέ, είστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρίσκο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ανάβει μια φλόγα μέσα σας, που δεν ξέρατε καν ότι υπήρχε. Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι συμπεριφέρεστε πολύ πιο τολμηρά και παθιασμένα από ότι συνήθως. Αν και είναι κάτι που δεν συνηθίζετε, η συμβουλή μας είναι να το απολαύσετε.

Ερωτοσκόπιο: Υδροχόος

Μια στενή σας σχέση μπορεί να περάσει από μια σημαντική, αλλά πολύ θετική μεταμόρφωση που θα σας αφήσει άναυδους. Αν και μπορεί να τρομάξετε από τον ραγδαίο ρυθμό που γίνονται τα πράγματα, θα διαπιστώσετε επίσης ότι μετά από αυτό, επικοινωνείτε σε βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει σχεδόν αφόρητη την επιθυμία σας να γνωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Δεν σας νοιάζει τίποτα: ούτε αν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς, πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αν υπάρχει κάποιος/α άλλος/η. Το μόνο που θέλετε είναι να βρεθείτε μόνοι μαζί του/της και να του/της εκφράσετε τα αισθήματά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments