Ελλάδα

Πάτρα κορωνοπάρτι: Συλλήψεις και πρόστιμα

Πάτρα κορωνοπάρτι: Συλλήψεις και πρόστιμα
Πάτρα κορωνοπάρτι: Πάρτι με τη συμμετοχή σχεδόν 100 ατόμων στήθηκε στην Πάτρα. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων.

Κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 97 συνολικά ατόμων στήθηκε στην Πάτρα. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα οι αστυνομικοί βρήκαν νυχτερινό κέντρο που λειτουργούσε παράνομα στην Αθήνα, ενώ την ίδια ώρα παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός στο καρναβάλι της Ξάνθης.

Πάτρα κορωνοπάρτι: Τι συνέβη

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε προάστιο της Πάτρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν διοργανώσει πάρτι, όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένα, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν στους τέσσερις άνδρες, καθώς και σε έναν ακόμα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πάτρα κορωνοπάρτι: Είχαν διοργανώσει και άλλο

Οι δύο από τους τρείς συλληφθέντες για το κορωνοπάρτι που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες σε αποθήκη στην Οβρυά, είναι οι διοργανωτές και του καρναβαλικού κορονοπάρτι σε ημιτελές κτίσμα στην περιοχή του Μιντιλογλίου στο οποίο έκανε έφοδο τα ξημερώματα της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον γιό του ιδιοκτήτη της αποθήκης που έγινε το πάρτι στην Οβρυά και ένα ακόμα άτομο που επίσης είχαν συλληφθεί, αναφέρει η patrastimes. Ο ένας από τους δύο συνελήφθη εκ νέου τα ξημερώματα ενώ ο δεύτερος κατόρθωσε να διαφύγει και τον αναζητεί η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί είχαν δύο ημέρες πριν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το πάρτι στην Οβρυά κάτι «σκάρωναν». Μάλιστα είχαν τεθεί στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ελέγχεται κάθε τους κίνηση. Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στήθηκε επιχείρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου του Μιντιλογλίου , όπου με αστραπιαίες κινήσεις εγκλώβισαν την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που διασκέδαζαν στο ημιτελές κτίριο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments