Video

Survivor spoiler 14 3: Ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 14 3: Ποιος κερδίζει σήμερα
Survivor spoiler 14 3: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τον νικητή. Παρελθόν ο Πάνος Καλλίδης από το παιχνίδι. Μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη.

Το Survivor spoiler για σήμερα 14/3 σίγουρα οι φίλοι του ριάλιτι επιβίωσης το περιμένουν πώς και πώς, καθώς συνεχώς υπάρχουν πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο. Όπως είχαμε γράψει και χθες, παρελθόν από το παιχνίδι αποτελεί ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος δεν άντεξε την πίεση, ενώ είχε ζητήσει να φύγει τρεις φορές. Άλλωστε, στο παιχνίδι κυριαρχούν οι εντάσεις, ειδικά στην ομάδα των Κόκκινων.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ίσως σήμερα χαλαρώσουν τα πράγματα για τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς όπως αναφέρει το youweekly.gr, οι Κόκκινοι φαίνεται να παίρνουν την πολυπόθητη νίκη. Πάντως, υπάρχει και μία αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη που έχει έρθει στο προσκήνιο τόσο για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και από το γεγονός ότι είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος έχει και συμβόλαιο με την Προοδευτική που, όμως, του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει μέρος στο παιχνίδι. O Kατσούλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου μιας και έχει αγωνιστεί σε ομάδες, όπως η Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εθνικός, ο Ασπρόπυργος, ο Αήττητος Σπάτων, το Αιγάλεω, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Παναιγιάλειος.

Η Προοδευτική σε ανακοίνωσή της όταν τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020 ανέφερε: «Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός!!! Μια μεταγραφικη βόμβα πλέον εσκασε καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου τερματοφυλακα Σάκη Κατσουλη!

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφικη κίνηση καθώς τον έμπειρο γκολκίπερ το ήθελαν πολλές ομάδες όμως η διοικηση της ομάδας μας έκανε το καλύτερο δυνατο και ήρθε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό γκολκίπερ. Ο Σάκης Κατσουλης έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Β’ εθνική σε Ολυμπιακό Βόλου,Ασπροπυργο, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Εθνικό σε όλες με μεγάλη επιτυχία και διακρίθηκε.

Η ομάδα μας με αυτή την μεταγραφικη επιτυχία γίνεται πολύ δυνατή κάτω από τα δοκαρια της με εναν σπουδαίο ποδοσφαριστη. Σακη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Survivor spoiler 14 3: Η άδεια στον Σάκη Κατσούλη από την ομάδα του

Η Προοδευτική στη συνέχεια έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή της να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Δείτε τι είχε αναφέρει σε ανάρτησή της.

Survivor spoiler 14 3: Η άδεια στον Σάκη Κατσούλη από την ομάδα του

Survivor spoiler 14 3: Η άδεια στον Σάκη Κατσούλη από την ομάδα του

Survivor spoiler 14 3: Σχόλιο για τον Σάκη Κατσούλη έκανε και η Ασημίνα Ιγγλέζου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments