Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για τη συνέχεια μετά την ήττα

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός για τη συνέχεια μετά την ήττα
ΠΑΟΚ: Ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να βρει επειγόντως λύση ενόψει των play off.

Το απόγευμα της Κυριακής (14/3) ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο περιθώριο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πλέον καλείται να ανασυνταχθεί για τα play off, η κλήρωση των οποίων θα διεξαχθεί σήμερα.

Οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά στα να συμπληρώσουν έναν μήνα χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει εκφράσει πολλές φορές την έντονη δυσαρέσκειά του για τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Το τεχνικό επιτελείο έχει επιχειρήσει πολλές φορές να βρει τη λύση και να αλλάξει τη συγκεκριμένη κατάσταση, όμως τα αποτελέσματα δείχνουν πως χρειάζεται κάτι περισσότερο.

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός και για τον Βιεϊρίνια

Σήμερα οι “ασπρόμαυροι” θα μάθουν το πρόγραμμα των play off, όμως αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Η ομάδα μετρά μόλις δύο νίκες (με Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό στην Τούμπα), ενώ έχει από τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Μέσα σε όλα, τραυματίστηκε και ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο καταλυτικούς παίκτης της ομάδας, ένιωσε μία ενόχληση στο ματς με τον Παναθηναϊκό στον τένοντα και για αυτό το λόγο, ο Πάμπλο Γκαρσία τον έκανε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας τον Ροντρίγκο στη θέση του. Ο Πορτογάλος αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του και το ενδεχόμενο διάστημα της απουσίας του.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για τα play off

Θυμίζουμε ότι η κλήρωση, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από την Super League, θα γίνει ηλεκτρονικά σήμερα στις 18:30 (15/3). Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της β’ φάσης του πρωταθλήματος είναι το διήμερο 20-21 Μαρτίου, αλλά σήμερα κατά την διάρκεια της κλήρωσης θα μάθουμε και επίσημα πότε θα γίνει σέντρα. Στα play off, ο Ολυμπιακός χρειάζεται 4 νίκες για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ μάχη θα γίνει για τις άλλες θέσεις στην Ευρώπη, όπου ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. H βαθμολογία:

  • Ολυμπιακός 67
  • Άρης 51
  • ΑΕΚ 48
  • ΠΑΟΚ 47
  • Παναθηναϊκός 45
  • Αστέρας Τρίπολης 42

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments