Αθλητισμός

Πλέι οφ βαθμολογία: Ολυμπιακός πρώτος, ΠΑΟΚ τελευταίος

Πλέι οφ βαθμολογία: Ολυμπιακός πρώτος, ΠΑΟΚ τελευταίος
Πλέι οφ βαθμολογία: Αυτή είναι η βαθμολογία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι ελληνικής ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Τα πλέι οφ ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία κατόπιν της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1. Με γκολ από τους δύο φορ του, Μακέντα και Ιωαννίδη, οι «πράσινοι» νίκησαν στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League. Από την άλλη, με τρία γκολ επικράτησε επί της ΑΕΛ ο Ολυμπιακός ο οποίος αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αλλά η εμπειρία και η ποιότητα του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς απέφεραν μια «επαγγελματική» νίκη.

Επίσης, ο εντυπωσιακός Βόλος νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ο Άρης με γκολ του Κώστα Μήτρογλου «καπάρωσε» τη δεύτερη θέση ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα «καθάρισε» τον Αστέρα Τρίπολης με ένα γκολ, με «χρυσή αλλαγή» τον Μπρένερ.

πλέι οφ βαθμολογία

Η υπεροχή του Ολυμπιακού αποτυπώνεται και στην… ειδική βαθμολογία που προκύπτει από τα αποτελέσματα των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια. Σύμφωνα με το sport-fm, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 21 βαθμούς, μετρώντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μοναδική ήττα αυτή από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στα ματς αυτά έχει επίσης, την καλύτερη επίθεση με 20 γκολ και την πιο αποτελεσματική άμυνα με παθητικό μόλις 6.

Τη δεύτερη θέση σε αυτό τον άτυπο πίνακα μοιράζονται Άρης και Παναθηναϊκός, που συγκέντρωσαν 14 βαθμούς, με τέσσερις νίκες, ισάριθμες ήττες και δύο ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν κι ανάλογα γκολ, 10 – 9 οι «κίτρινοι» και 9 – 9 οι «πράσινοι» έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. ΑΕΚ και Αστέρας έχουν από 11 βαθμούς στη βαθμολογία αυτή, με τους Αρκάδες να έχουν τη χειρότερη άμυνα με 16, ενώ οι δύο «Δικέφαλοι» έχουν τη δεύτερη χειρότερη με 15. Τελευταίος στη βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ με δέκα βαθμούς και συγκομιδή μόλις δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, όπως φαίνεται και παρακάτω:

  • Ολυμπιακός 21 (6-3-1) 20-6 γκολ.
  • Άρης 14 (4-2-4).
  • Παναθηναϊκός 14 (4-2-4) 9-9 γκολ.
  • ΑΕΚ 11 (2-5-3) 11-15 γκολ.
  • Αστέρας 11 (3-2-5) 8-16 γκολ.
  • ΠΑΟΚ 10 (2-4-4) 12-15.
πλέι οφ βαθμολογία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments