Αθλητισμός

Super League Play Out 2021: Όλο το πρόγραμμα

Super League Play Out 2021: Όλο το πρόγραμμα
Super League Play Out 2021: Μετά την κλήρωση των Play Offs πραγματοποιήθηκε και αυτή για τις ομάδες που θα δώσουν τη μάχη να μείνουν στην κατηγορία.

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της Super League για τα Play Out 2021. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Offs, ενώ χθες ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δείτε την τελική κατάταξή εδώ.

Στην πρώτη αγωνιστική των Play Out, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τη Λαμία. Η ουραγός ΑΕΛ θα παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο. Ο αγώνας με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η πρεμιέρα είναι εκείνος στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.

Super League Play Out 2021: Δείτε το πρόγραμμα

Super League Play Out 2021

Super League Play Out 2021

Super League Play Out 2021: Ποια είναι η διαδικασία

Μέσα από τις 7 αγωνιστικές όπου θα παίξουν σε μονά ματς οι ομάδες που ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια στις θέσεις από 7 ως 14, θα προκύψει ποια θα τερματίσει τελευταία και θα υποβιβαστεί και ποια θα βρίσκεται στην 13η θέση και θα αναμετρηθεί σε διπλό μπαράζ με τη 2η της Super League 2.

Ο Βόλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ατρόμητος έχουν το πλεονέκτημα και θα δώσουν στα Play Out 4 εντός έδρας παιχνίδια και 3 εκτός, ενώ για Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και ΑΕΛ ισχύει το αντίστροφο (3 εντός/4 εκτός).

Η βαθμολογία

7. Βόλος 33

8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 31

9. Ατρόμητος 28

10. Απόλλων Σμύρνης 28

11. Λαμία 23

12. Παναιτωλικός 20

13. ΟΦΗ 19

14. ΑΕΛ 16

Super League Play Offs: Δείτε όλο το πρόγραμμα

Νωρίτερα έγινε η κλήρωση για τα Play Offs. Δείτε αναλυτικά: svg%3E

Super League: Ποια είναι η διαδικασία στα play offs

Μέσα από τις 10 αγωνιστικές ανάμεσα στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη διοργάνωση του Europa Conference League. Φυσικά αν ο ΠΑΣ Γιάννινα ή κάποια ομάδα που μείνει εκτός πρώτης τετράδας φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, τότε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα πάνε μόνο στον δεύτερο και στον τρίτο της βαθμολογίας των play offs.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 67

2. Αρης 51

3. ΑΕΚ 48

4. ΠΑΟΚ 47

5. Παναθηναϊκός 45

6. Αστέρας Τρίπολης 42

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments