Αθλητισμός

Super League Play Off 2021: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Super League Play Off 2021: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα
Super League: Το πρόγραμμα των play offs έκανε γνωστό η Λίγκα. Οι αγώνες ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαρτίου 2021.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Super League για το πρόγραμμα των play offs που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαρτίου 2021. Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε κλειδάριθμο για να παίξει εντός έδρας στο πρώτο ματς αφού στο πρόγραμμά του έχει να δώσει τη ρεβάνς του 3-1 με την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να είναι άνω-κάτω μετά από πειθαρχικό παράπτωμα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Super League: Δείτε όλο το πρόγραμμα

Super League: Ποια είναι η διαδικασία στα play offs

Μέσα από τις 10 αγωνιστικές ανάμεσα στις έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, με τον Ολυμπιακό να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας θα πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη διοργάνωση του Europa Conference League. Φυσικά αν ο ΠΑΣ Γιάννινα ή κάποια ομάδα που μείνει εκτός πρώτης τετράδας φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, τότε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα πάνε μόνο στον δεύτερο και στον τρίτο της βαθμολογίας των play offs.

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 67

2. Αρης 51

3. ΑΕΚ 48

4. ΠΑΟΚ 47

5. Παναθηναϊκός 45

6. Αστέρας Τρίπολης 42

Super League: H κλήρωση και το πρόγραμμα των play offs

Super League: H κλήρωση και το πρόγραμμα των play offs

Σήμερα η κλήρωση και για τα play out

Η κλήρωση για τα play out θα γίνει στις 19:15. Οκτώ ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους, με την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και σε δεύτερο λόγο τη Λαμία, να κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη Super League 2. Να σημειώσουμε ότι στα play out οι αγωνιστικές είναι τρεις λιγότερες (7 στο σύνολο) και οι αναμετρήσεις πιθανότατα θα γίνονται μόνο Σαββατοκύριακα. Γνωρίζοντας ότι τέλος Μαρτίου υπάρχουν προκριματικά Εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ και στις 2/5 είναι Πάσχα, τa play out αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 16 Μαΐου.

Να υπογραμμίσουμε, επίσης, ότι θα πραγματοποιηθεί ένας μόνο γύρος, με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες (ΑΕΛ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός και Λαμία) να δίνουν 3 ματς στην έδρα τους και 4 εκτός, ενώ οι υπόλοιπες (Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος) θα δώσουν 4 εντός και 3 εκτός.

Αναλυτικά η βαθμολογία των play out:

  • Βόλος 33
  • ΠΑΣ Γιάννινα 31
  • Ατρόμητος 28
  • Απόλλων Σμύρνης 28
  • Λαμία 23
  • Παναιτωλικός 20
  • ΟΦΗ 19
  • Λάρισα 16

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments