Ελλάδα

Μαρία Σολωμού: Ένιωσα σαν να είχα ευθύνη

Μαρία Σολωμού: Ένιωσα σαν να είχα ευθύνη
Μαρία Σολωμού: Αναφερόμενη στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε πως ένιωσε λες και «της κόπηκε η λαλιά».

Η Μαρία Σολωμού πήρε θέση για τις καταγγελίες που πέφτουν σαν βροχή στον καλλιτεχνικό χώρο και βαραίνουν γνωστά πρόσωπα, όπως τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, την ώρα που ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, προσκόμισε στον εισαγγελέα πέντε νέους φακέλους με καταγγελίες που έγιναν.

Η Μαρία Σολωμού λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και στη Ναταλία Γερμανού μίλησε πέρα από πιο ανάλαφρα θέματα όπως το φλερτ και τις σχέσεις της, αλλά αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού

«Το φλερτ δεν θυμάμαι πώς γίνεται. Πάει πολύς καιρός. Εγώ είμαι της δεκαετίας του 1990 και φλέρταρα, αλλά τώρα πια αυτά δεν γίνονται», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού και αποκάλυψε για τους πρώην συντρόφους της: «Τους έχω ταλαιπωρήσει όλους». Μιλώντας για τους χωρισμούς στη ζωή της στη συνέχεια, δήλωσε το εξής: «Δεν μου έχει τύχει να με χωρίσει ο άλλος» και ξεκαθάρισε: «Όλους τους χωρισμούς που έχω κάνει τους ήθελα».

Μαρία Σολωμού: «Σαν να υπήρχε μια συνομωσία και μια ομερτά»

Αναφερόμενη και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αποκάλυψε: «Από τότε που έγιναν όλα αυτά είναι σαν να μου έριξες μια ροπαλιά και μου κόπηκε η λαλιά. Ένιωσα μέρος ενός πράγματος σαν να είχα κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό. Δεν μπορείς να ξέρεις το εύρος γιατί δεν είσαι συνέχεια με αυτούς τους ανθρώπους απλά ακούς. Για κάποιο λόγο χάθηκε το μέτρο, δεν μπορεί να σκουπίζουμε τη σκηνή για να παίξουμε ή να ακούσουμε τα σχολιανά μας για να παίξουμε».

«Αυτό ήταν μια παλιακή νοοτροπία. Αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι και το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Σαν να υπήρχε μια συνομωσία και μια ομερτά και δεν είναι έτσι», συνέχισε. Και προσέθεσε το εξής η Μαρία Σολωμού: «Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος, ότι κι εγώ έχω κομμάτι ευθύνης σε αυτό. Η στενοχώρια κι αυτό που είχα το στομάχι μου ήταν αδιανόητο. Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments