Ελλάδα

Τσαρούχας: Παρέδωσε 5 νέους φακέλους καταγγελιών

Τσαρούχας: Παρέδωσε 5 νέους φακέλους καταγγελιών
Τσαρούχας: Ο πρόεδρος του οργάνου και ηθοποιός επανήλθε στην Εισαγγελία προσκομίζοντας στοιχεία για πέντε νέες καταγγελίες.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος παρέδωσε ό,τι έπρεπε πριν από τρεις εβδομάδες περίπου με τη δέσμευση να επανέλθει αν χρειαστεί, προσκόμισε στον εισαγγελέα πέντε νέους φακέλους με καταγγελίες που έγιναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Ο πρόεδρος του οργάνου και ηθοποιός επανήλθε λοιπόν, στην Εισαγγελία προσκομίζοντας στοιχεία για πέντε καταγγελίες που υποβλήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ηθοποιών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πασχάλης Τσαρούχας

Πασχάλης Τσαρούχας

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, όπου παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού δήλωσε πως μετά και τη σημερινή , τρίτη, συνάντηση με τον εισαγγελικό λειτουργό «το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε».

Πασχάλης Τσαρούχας: «Πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες»

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαρούχας: «Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα, φέραμε πέντε νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα», ανέφερε ειδικότερα ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Πασχάλης Τσαρούχας

Πασχάλης Τσαρούχας

Θυμίζουμε πως κατά την πρώτη του εμφάνιση στον εισαγγελικό λειτουργό, ο Πασχάλης Τσαρούχας παρέδωσε τους φακέλους με τις υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου, δεσμευόμενος πως θα επανέλθει, αν χρειαστεί, για να προσκομίσει νεότερα στοιχεία.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο ηθοποιός τόνισε «το ειδικό χαρακτηριστικό» που έχουν οι φάκελοι που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι είναι αποκλειστικά για υποθέσεις σεξουαλικής βίας. «Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο, θα το συμπληρώσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments