Video

Νίκος Πουρσανίδης: Tο spoiler που έκανε για την Έξαψη

Νίκος Πουρσανίδης: Tο spoiler που έκανε για την Έξαψη
Νίκος Πουρσανίδης: Ο Νίκος Πουρσανίδης τόνισε ότι η πυρκαγιά ανατρέπει τα πάντα. Για αυτό θα είναι «πολύ κρίσιμα τα επεισόδια, με τρομερή εξέλιξη».

Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Έξαψη» του MEGA, το κανάλι που προβαίνει σε διάφορες κινήσεις το τελευταίο διάστημα. Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος παρότι πέρασε στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, επικεντρώθηκε στην υποκριτική. Από 16 ετών άρχισε να λαμβάνει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Πολυκατοικία» και στα «Κλεμμένα Όνειρα». Έχει άλλα δυο αδέλφια, τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και τον ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή. Και είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου και έχουν έναν γιο. Μαζί με τη σύζυγό του έζησαν επίσης, για τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.

Νίκος Πουρσανίδης

Σκηνή από την «Έξαψη»

Ο Νίκος Πουρσανίδης λοιπόν, ο τηλεοπτικός «Κωστής» στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Έξαψη» μίλησε στις Roomies για τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ που έχει αγαπήσει όλος ο κόσμος. Ο λατρεμένος «Κωστής» του τηλεοπτικού κοινού, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς και μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη, τη Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, για τη σειρά του MEGA.

Νίκος Πουρσανίδης: «Πολύ κρίσιμα τα επεισόδια»

«Είμαι στα γυρίσματα, εδώ που γυρίζουμε το αστυνομικό τμήμα και το νοσοκομείο. Κάποιος χτυπάει… Κάποιος πιάνεται… Πάντα τον αφορά στον Κωστή. Συνήθως ως τώρα σώζει τις καταστάσεις, τώρα δεν ξέρω», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και περιέγραψε με λίγα λόγια τα στοιχεία του χαρακτήρα που υποδύεται. «Λένε όλοι ότι κάτι κρύβει. Έχει να κάνει με εμένα κυρίως αυτό… Μου το είπε μια κοπέλα σε μια άλλη σειρά ότι έχω το μάτι του παρανοϊκού» αποκάλυψε μιλώντας για τη σειρά.

Στη συνέχεια στάθηκε στους πολύ δυνατούς χαρακτήρες με τους οποίους το κοινό ταυτίζεται. Και σχετικά με τα προσεχή επεισόδια της «Έξαψης» ο Νίκος Πουρσανίδης τόνισε ότι η πυρκαγιά ανατρέπει τα πάντα. «Πολύ κρίσιμα τα επεισόδια, θα έχει από εδώ και πέρα τρομερή εξέλιξη», προσέθεσε. «Θα καταλάβει πολλά πράγματα για το ποιον ή ποια αγαπάει πραγματικά», σημείωσε για τον χαρακτήρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments