Video

Survivor spoiler 15 3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 15 3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία
Survivor spoiler 15 3: Η ένταση στην Κόκκινη ομάδα, σύμφωνα με το spoiler για το Survivor, δεν είναι καλός οιωνός.

Δευτέρα σήμερα και το νέο spoiler για το επεισόδιο του Survivor κατέφτασε με κερδισμένη ομάδα χθες να είναι η Μπλε την ώρα που στο… στρατόπεδο των Κόκκινων επικρατεί ένταση μεγάλη τόσο λόγω του Τριαντάφυλλου όσο και λόγω της Μαριάνθης.

Από τη μία είχαμε λοιπόν, τον Τριαντάφυλλο με ένα επεισοδιακό πρόσφατο συμβούλιο του νησιού την περασμένη εβδομάδα, αφού η απόφαση να του Γιώργου Κόρομι, γνωστός ως Κόρο, να ψηφίσει τον τραγουδιστή, τον ενόχλησε. Ο ίδιος, αφού ανέφερε ότι δεν περίμενε να τον ψηφίσει ο φίλος του, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν… στεγνά τον Τριαντάφυλλο, υποστηρίζοντας ότι τους παρακάλεσε να ζητήσουν από τον Γιώργο Κόρομι να μην τον ψηφίσει. survivor

Survivor spoiler 15 3: Η ένταση στο «κόκκινο»

Και από την άλλη, έχουμε τη Μαριάνθη η οποία «φόρτωσε» με την Καρολίνα και άρχισε να ξεσπά πάνω της. Πιο συγκεκριμένα, ένας μεγάλος τσακωμός έγινε στην Κόκκινη ομάδα, στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή. Η Μαριάνθη παρεξηγήθηκε θεωρώντας πως η συμπαίκτριά της την κατηγόρησε για το θέμα του ψαρέματος. «Με όλα αυτά που έγιναν με τον Τριαντάφυλλο ξεχάσαμε γιατί ψηφίσαμε τη Μαριάνθη. Νομίζει συνέχεια ότι έχουμε κάτι μαζί της και παρεξηγείται χωρίς λόγο», σχολίασε ο Ηλίας στην κάμερα.

«Βλέπεις ούτε καν σου μιλάω και σηκώνεσαι να μου κάνεις υποδείξεις και κάνεις όλη μέρα ηλιοθεραπεία», είπε η Μαριάνθη γεμάτη εκνευρισμό στην Καρολίνα. Μάλιστα, όσο κι αν προσπαθούσε η Καρολίνα να της εξηγήσει πως δεν αναφερόταν σε εκείνη, η Μαριάνθη εξακολουθούσε να μιλάει έντονα. Τότε μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μπορεί να φώναζε αλλά εκείνη δεν του έδινε σημασία.

Survivor spoiler 15 3: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Όσο για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα Δευτέρα 15 Μαρτίου το αγώνισμα της ασυλίας στο Survivor, φαίνεται πως είναι οι Μπλε γιατί παρά το κακό κλίμα μεταξύ τους και την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ακολουθεί το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής 14 Μαρτίου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments