Video

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 17/03

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 17/03
Ήλιος σήμερα: Ο Μενέλαος βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος.

Στη σειρά «Ήλιος», στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αλίκη θυμήθηκε κάτι από την απαγωγή της και έδωσε στον Δημήτρη ένα στοιχείο που μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Μενέλαου… Η Λήδα βρέθηκε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό της Δάφνης στη Σοφία, αφού από τη μία δεν μπορεί να κρύψει κάτι τόσο σοβαρό.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλίκη βλέπει έντρομη από το παράθυρο του δωματίου της το αυτοκίνητο της να έχει τρακάρει πάνω σε μία μάντρα και μέσα να είναι ο Άρης με την Εύα. Ο Φίλιππος προσπαθεί μάταια να μιλήσει με την Διώνη, η οποία τον κατηγορεί για την σύλληψη του πατέρα της. Η Λήδα αποκαλύπτει στον Δήμο ότι συνάντησε τη Δάφνη και εκείνος την συμβουλεύει να μην πει τίποτα στην Σοφία.

Η Αλίκη προσπαθεί να στηρίξει τον Δημήτρη παρά τον δικό της φόβο, ενώ η σχέση της με την Ιωάννα δυναμώνει όλο και περισσότερο… Ο Μενέλαος βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος. Η Διώνη προτείνει στον Μενέλαο μία σίγουρη λύση για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ο Δημήτρης βρίσκει έξω από την πόρτα του έναν ανώνυμο φάκελο με ένα στικάκι. Σοκάρεται όταν βλέπει πως το στικάκι περιέχει ένα βίντεο του Δικηγόρου λίγο πριν πεθάνει.

Ήλιος: Η υπόθεση της σειράς

Είναι δραματική σειρά στον ΑΝΤ1 με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Ήλιος

Σκηνή από τη σειρά «Ήλιος»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments