Αθλητισμός

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Όλα για την πρόκριση από τους Πειραιώτες

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Όλα για την πρόκριση από τους Πειραιώτες
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Μάχη στο Emirates για το εισιτήριο που οδηγεί στους "8" του Europa League.

Δύσκολο έργο έχει απόψε στις 19:55 στο Emirates o Ολυμπιακός που θα μονομαχήσει με την Άρσεναλ με φόντο την πρόκριση στη φάση των “8” του Europa League. Οι Πειραιώτες που δεν έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Σεμέδο στο προηγούμενο ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” ηττήθηκαν με σκορ 3-1 , ωστόσο όπως δηλώνουν θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Αν το πιστεύεις τότε μπορεί να συμβεί

Στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Πέδρο Μαρτίνς, μετέφερε την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα του για τον σημερινό αγώνα. «Και πέρσι όλοι θεωρούσαν ότι έχουμε αποκλειστεί, αν το πιστεύεις τότε μπορεί να συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος με τον Ελ Αραμπί να τονίζει από την πλευρά του ότι θέλουν «πρόκριση ακόμη και στην παράταση». “Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πιστεύουμε σε εμάς. Εγώ πιστεύω. Να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους, είδαμε πως πέρσι μας χαμογέλασε η τύχη” είπε. 

Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Σημειώνεται ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τελειώσει η κανονική διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό να νικά 3-1. Ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει τον Μπα στην διάθεσή του και μάλιστα να τον υπολογίζει για την αρχική 11άδα. Στην τελευταία προπόνηση χτες ο Πορτογάλος δοκίμασε ένα σχήμα 5-4-1 με αλλαγές σε βασικά πρόσωπα συγκριτικά με τις επιλογές του για την αρχική 11άδα στον πρώτο αγώνα.

Έτσι, κάτω από την εστία αναμένεται να είναι ο Σα. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Μπα και Χολέμπας, με τους Ρέαμπτσιούκ και Ανδρούτσο στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Εμβιλά, στην κανονική του θέση δίπλα στον Καμαρά και τους Φορτούνη και Μασούρα στα δύο άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης, όπως είναι λογικό θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: “Προσοχή στον Ελ Αραμπί” ζητάει ο Αρτέτα

Από την μεριά του ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, σημείωσε στη συνέντευξη ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά και για αυτό είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει, δεν έχει κριθεί τίποτα». Μάλιστα, ο 38χρονος συνέστησε προσοχή στον Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments