Αθλητισμός

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Άνω κάτω οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Άνω κάτω οι «κανονιέρηδες»
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί πριν από το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Η Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη 18 Μαρτίου για τον δεύτερο αγώνα του Europa League, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν βγει νικητές στο ματς στο «Καραισκάκης» με 3-1. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τη Λάρισα και πάει στο Λονδίνο να διεκδικήσει ότι μπορεί μετά την ήττα στο πρώτο ματς.

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί και την αναταραχή που υπάρχει στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, η οποία μπορεί να νίκησε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου την Τότεναμ, αλλά έχει να ανησυχεί για το πειθαρχικό παράπτωμα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που τον άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας.

Ο σταρ των «κανονιέρηδων» έμεινε εκτός μετά από απόφαση του Μικέλ Αρτέτα. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως η τιμωρία αυτή ήταν έπειτα από ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο επιθετικός από την Γκαμπόν της ομάδας του Λονδίνου.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Άνω κάτω οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Άνω κάτω οι «κανονιέρηδες»

Αναλυτικότερα, ο κόουτς της Άρσεναλ μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ομπαμπεγιάνγκ. «Έχουμε έναν τρόπο να ζούμε μαζί σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, αυτό είναι όλο. Το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει, είχαμε πειθαρχικό πρόβλημα. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να σεβόμαστε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια απόφαση που ελήφθη μετά από αξιολόγηση όλων, το ποιος είναι ο Ομπαμεγιάνκ και τι έχει κάνει. Έχουμε άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρόσφατα αλλάξαμε πολύ την ομάδα και υπάρχουν παίκτες που είναι πρόθυμοι να παίξουν και αξίζουν μια ευκαιρία, οπότε δεν νιώθω άβολα με αυτό».

Τέλος, δήλωσε ότι: «Έκανα αυτό που νόμιζα ότι ήταν η σωστή απόφαση. Εχουμε βάλει μια γραμμή που δεν μπορούμε να περάσουμε και τώρα προχωράμε. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, αυτό το ξέρουμε ήδη, οπότε ας προχωρήσουμε».

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Οι «κανονιέρηδες» βγήκαν νικητές στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments