Αθλητισμός

Γκαρσία: Τον τελειώνουν σε 2 βδομάδες

Γκαρσία: Τον τελειώνουν σε 2 βδομάδες
Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε με τον Σαββίδη. Αλλά τώρα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, δεν γίνεται να ασχολείται με όλα».

«Tελειωνουν σε δύο εβδομάδες τον Γκαρσία», είπε σε συνέντευξη του ο πρώην άσος του Δικεφάλου, Χάρης Μπανιώτης. Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλάει για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης και το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία, που εάν δεν υπάρξουν αλλαγές, θα έχει μεγάλα προβλήματα και σύντομα.

«Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα με τον Σαββίδη. Αλλά τώρα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, δεν γίνεται να ασχολείται με όλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γκαρσία: «Να βάλουν άνθρωπο κοντά στον Γκαρσία – Τι φταίει στα αποδυτήρια»

“Εύχομαι να κάνει νέα αρχή στα πλέι οφ, να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει τώρα. Η χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά για την ομάδα, έπαιξε και ρόλο ότι έλειπε ο κοσμος. Οι μεγάλες ομάδες, με στόχους, πρέπει να ξεπερνούν τα προβλήματα και να δημιουργούν προϋποθέσεις για να είναι μέσα στους στόχους τους”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος

Γκαρσία: Στην ομάδα έχει αρχίσει η μουρμούρα και για την παρουσία τού Γκαρσία στην άκρη του πάγκου. Ποια είναι η δική σας άποψη;

“Το να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον προπονητή λες και είναι ο μόνος υπεύθυνος, είναι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Γκαρσία είναι δικό μας παιδί, πήρε την ομάδα σε δύσκολη καμπή για να την προχωρήσει όπως θα ήθελε. Όλα παίζουν τον ρόλο τους αν δεν υπάρχουν σωστά αποδυτήρια, αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος στην καθοδήγηση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν άλλοι που πρέπει να είναι κοντά του και να δημιουργούν το καλό κλίμα, άρα χρειάζεται να βάλουν άνθρωπο κοντά του.

Γκαρσία: «Θα τον τελειώσουν σε δύο εβδομάδες οι παίκτες – Ζηλεύουν τον Σαββίδη – Για αυτό δεν έρχεται Ελλάδα»

Πιστεύετε ότι θα πρέπει να έχει την ευκαιρία για να φτιάξει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Ναι, να του δοθεί ευκαιρία τη νέα σεζόν, αν και όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Ας μην γελιόμαστε, οι παίκτες μπορούν να φτάσουν στον ουρανό έναν προπονητή ή να τον τελειώσουν σε δύο εβδομάδες» Γκαρσία

Ως αίτημα από τον κόσμο τού ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι η περαιτέρω ενεργοποίηση του Σαββίδη

«Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα με τον Σαββίδη, όχι μόνο οικονομικά, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον ζηλεύουν. Αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, δεν γίνεται να ασχολείται ο Σαββίδης με όλα. Και η απουσία του από την Ελλάδα γίνεται λόγω της επικινδυνότητας με τον κορωνοϊό, τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;».

Γκαρσία: Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή;

«Ο τεχνικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για να έρθουν παίκτες ή να φύγουν παίκτες. Για να μην απαξιώνονται παίκτες όπως είδαμε να συμβαίνει μέσα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να χάνουν την αξία τους. Αυτό δείχνει ότι απέτυχαν σε κάποιους τομείς οι υπεύθυνοι. Αλλά η πειθαρχία των αποδυτηρίων, των προπονήσεων, είναι άλλο κομμάτι. Κι εκεί χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά αυτό δεν αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή».

Τέλος, ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ έχετε ξεχωρίσει φέτος;

«Ατομικό σχόλιο δεν θέλω να κάνω για κανέναν, αν και ο Τζόλης φαίνεται ότι έχει κάτι ιδιαίτερο. Φαίνεται ότι θα έχει καλή καριέρα. Θέλει προσοχή από τον εαυτό του, να γυμνάζεται, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Ο ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να τον δώσει με πολλά λεφτά. Βγάζει νέα παιδιά η ομάδα, δεν το έχει παραμελήσει αυτό το σκέλος και είναι είναι σημαντικό για το παρόν και το μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments