Αθλητισμός

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε δήλωση για τον Χεζόνια

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε δήλωση για τον Χεζόνια
Ιωάννα Μαλέσκου: Μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Κροάτης φόργουορντ στην Ελλάδα είναι να ασχοληθεί με την όμορφη παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο «ραντάρ» του Μάριο Χεζόνια από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να του κάνουν μια αξέχαστη υποδοχή.

Άλλωστε, η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram. Κάθε της φωτογραφία αποσπά χιλιάδες like και οι παρατηρητικοί πρόσεξαν ένα like από τον Μάριο Χεζόνια. Η παρουσιάστρια του «Love it» μαγνητίζει συχνά το βλέμμα των αθλητών και πλέον στους θαυμαστές της είναι και ο Χεζόνια, ο οποίος της χάρισε την πρώτη… καρδούλα με το που ήρθε σχεδόν στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι η Ιωάννα δεν έγινε τώρα γνωστή αφού έκανε σπουδαία καριέρα σε ένα από μεγαλύτερα περιφερειακά κανάλια, το ΚΡΗΤΗ TV, με αποτέλεσμα να πάρει τη «μεταγραφή» για το κανάλι του Φαλήρου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Από την… καρδούλα και μετά, επενέβησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Από τότε που ο Χεζόνια έκανε like στην Ιωάννα τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν επιδρομή στα social media της παρουσιάστριας έτσι ώστε να ενδιαφερθεί για τον σταρ της ομάδας και αυτός να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για πολύ καιρό ακόμα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Από την... καρδούλα και μετά, επενέβησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Ιωάννα Μαλέσκου: Από την… καρδούλα και μετά, επενέβησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Σε δηλώσεις, πάντως, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εξέφραση την άποψη πως ο Μάριο Χεζόνια θα μείνει στον Παναθηναϊκό όταν ρωτήθηκε για τον Κροάτη σταρ του «τριφυλλιού». Βέβαια, η Ιωάννα μπέρδεψε λίγο το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ, αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει τους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν την Ιωάννα να τους κάνει το «χατίρι» και να μιλάει για τον Χεζόνια.

«Βάζει πολλά γκολ και πολλά τρίποντα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια για τον Κροάτη μπασκετμπολίστα. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο, κάνουν τα πάντα για να μείνει. Ό,τι περνάει από το χέρι τους και όχι μόνο από το δικό του όπως φαίνεται».

Επιπλέον, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι παρακολούθησε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και είπε για τον Κροάτη ότι είναι ένας πολύ καλός, δυνατός και ψηλός παίκτης.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον παίκτη του Παναθηναϊκού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments