Lifestyle

Χεζόνια Μαλέσκου: Η κίνηση του παίκτη του Παναθηναϊκού για την καλλονή παρουσιάστρια

Χεζόνια Μαλέσκου: Η κίνηση του παίκτη του Παναθηναϊκού για την καλλονή παρουσιάστρια
Χεζόνια Μαλέσκου: Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός παρκέ.

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης σούπερ σταρ εντυπωσίασε  επί σειρά ετών στο NBA, αλλά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αυτό έγινε για μια ομάδα που ο ίδιος ο Χεζόνια δεν είχε κρύψει ότι υποστηρίζει από μικρός. Ο έμπειρος αθλητής βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στη χώρα μας και έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους “πράσινους”. Αν όλα πάνε καλά το επόμενο διάστημα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την ποιότητά του εντός των γραμμών του γηπέδου. Βέβαια ο Κροάτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός παρκέ. Ο έμπειρος αθλητής έχει ήδη…ενημερωθεί για τις Ελληνικές παρουσίες στη χώρα μας. Μια τέτοια είναι σίγουρα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια που από την Κρήτη βρέθηκε να παρουσιάζει εκπομπή μεσημεριανής ζώνης στον ΣΚΑΙ.

Τα Like του Χεζόνια στη Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει και έναν από τους πιο ενεργές παρουσίες στο Ελληνικό Instagram. Κάθε της φωτογραφία αποσπά χιλιάδες like και οι παρατηρητικοί πρόσεξαν έλα like από τον Μάριο Χεζόνια. Η παρουσιάστρια του “Love it” μαγνητίζει συχνά το βλέμμα των αθλητών και πλέον στους θαυμαστές της είναι και ο Χεζόνια, ο οποίος της χάρισε την πρώτη… καρδούλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν την γνωστή παρουσιάστρια να έχει δεσμό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», είχε δηλώσει απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν. «Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη πως έχει σχέση. «Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος (ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Γενικά για τα προσωπικά δεν αναφέρω κάτι, δε μοιράζομαι και δε νομίζω να ενδιαφέρει και τον κόσμο», αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε τη φωτογραφία με το like του Χεζόνια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments