Ελλάδα

Μάνταλος: Συμφώνησε με Μελισσανίδη – Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το 2024

Μάνταλος: Συμφώνησε με Μελισσανίδη – Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το 2024
Μάνταλος: Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2024, καθώς τα βρήκε με συνοπτικές διαδικασίες με τον πρόεδρο της Ένωσης.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕΚ μέχρι το 2024. Τουλάχιστον. Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον αρχηγό της Ένωσης να παίρνει νέο συμβόλαιο. Αφού δεν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την Αλ Νασρ, κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν δεδομένο.

Η σχέση που έχει αναπτύξει ο παίκτης της ΑΕΚ με τον σύλλογο, αλλά και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέτρησε στο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών που ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr, ο Πέτρος Μάνταλος θα είναι σίγουρα πλέον εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, στην ομάδα που θα μπει στην «OPAP Arena- Αγιά Σοφιά», μετά την συμφωνία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για νέο συμβόλαιο ως το 2024.

Το ίδιο σάιτ σημειώνει ότι η συμφωνία δεν είχε σχέση τόσο με οικονομικούς όρους, όσο με την προσωπική τους σχέση και με την αγάπη του Πέτρου Μάνταλου για την ΑΕΚ. Δεν την διαφημίζει, δεν την έχει κάνει σημαία κι αυτό μπορεί να του έχει στοιχίσει κιόλας. Αλλά όσοι είναι κοντά, ξέρουν…, γράφει το SDNA.

Μάνταλος: Ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με Μελισσανίδη

Μάνταλος: Ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με Μελισσανίδη

Μάνταλος: Ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού

Οι δύο άνδρες είχαν προγραμματίσει να μιλήσουν για να κλείσουν το θέμα σήμερα Παρασκευή 19/3, μετά από μια προκαταρκτική επαφή τις προηγούμενες μέρες και ο Μάνταλος ήταν από την αρχή ξεκάθαρος: «Πρόεδρε δώσε μου όσα νομίζεις». Έτσι, το θέμα τελείωσε κυριολεκτικά μέσα σε δύο λεπτά, καθώς εκτός των άλλων δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακούσει από τον Μελισσανίδη κάτι που δεν θα τον ικανοποιούσε.

Μάνταλος: Υπήρχαν και φέτος Σειρήνες από το εξωτερικό

Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε ορισμένες ηγετικές εμφανίσεις φέτος, ειδικά στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ξανά Σειρήνες από το εξωτερικό, καθώς το τωρινό του συμβόλαιό του λήγει το 2022.

Όπως ανέφερε πρόσφατα ρεπορτάζ της Real News, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν υπόψη τους ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδες της Αραβίας και της Τουρκίας, αλλά ο ίδιος ήθελε να μείνει στην Ένωση. Τελικά, όλα δείχνουν να έχουν happy end και για τις δύο πλευρές και ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments