Αθλητισμός

Μάνταλος Αλ Νασρ: «Χάλασε» η μεταγραφή στην ομάδα των Εμιράτων

Μάνταλος Αλ Νασρ: «Χάλασε» η μεταγραφή στην ομάδα των Εμιράτων
Μάνταλος Αλ Νασρ: Απρόσμενη εξέλιξη είχε η μετακίνηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην ομάδα των Εμιράτων.

Η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή μέσου, Πέτρου Μάνταλου, στην Αλ Νασρ «χάλασε» και ο παίκτης παραμένει στην ΑΕΚ. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πήρε πίσω την πρόταση που είχε καταθέσει με την υπόθεση να οδηγείται σε «ναυάγιο». Έτσι, ο αρχηγός της ΑΕΚ θα μείνει στην Ένωση και, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Τι συνέβη;

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το βράδυ της Τρίτης η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ φαινόταν να οδεύει προς θετική κατάληξη, ωστόσο δεν υπήρχε ακόμα τίποτα οριστικό από τη στιγμή που δεν είχε ξεκινήσει η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων. Η Ένωση περίμενε την ομάδα από το Ντουμπάι και σήμερα Τετάρτη, χωρίς να σημειωθεί κάποια εξέλιξη μιας και δεν υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του συλλόγου των ΗΑΕ για την τελική συμφωνία.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, η Αλ Νασρ εμφανίστηκε και με επίσημη απάντησή της ενημέρωσε την ΑΕΚ πως «εξαιτίας κάποιων καταστάσεων αγνοήστε την πρόταση μας για τον Πέτρο Μάνταλο που κατατέθηκε στις 24 Αυγούστου».

Η Αλ Νασρ στο έγγραφο που έστειλε, ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια των επαφών, χωρίς να ρίχνει καμία απολύτως ευθύνη στους κιτρινόμαυρους για την απόφαση να αποσυρθούν από τη μεταγραφή. Πλέον η μετακίνηση του αρχηγού της ΑΕΚ στην ομάδα του Ντουμπάι δεν πρόκειται να γίνει με τον «κιτρινόμαυρο» αρχηγό να παραμένει στην Ένωση.

Τι «έχασε» ο Μάνταλος

Σε περίπτωση που η συμφωνία της ΑΕΚ με την Αλ Νασρ ολοκληρωνόταν ο Πέτρος Μάνταλος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Sport24.gr, θα είχε τη δυνατότητα να εισπράττει από 1.3 έως 1.8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Στη χειρότερη δηλαδή των περιπτώσεων θα έπαιρνε πάγια αύξηση 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως συγκριτικά με τα χρήματα που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ (600.000 ευρώ), ενώ στην καλύτερη όλων, θα έβλεπε τραπεζικό λογαριασμό του να φουσκώνει κατά 1.8 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.

Η μεταγραφή, λοιπόν, δεν έγινε, αλλά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει η ομάδα από τα Εμιράτα να επιστρέψει δριμύτερη για τον παίκτη, καθώς η εξήγησή της για την απόσυρση της προσφοράς της δεν αναφέρει στην ουσία τους λόγους που έγινε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments