Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Σκέψεις για νέο συμβόλαιο

Πέτρος Μάνταλος: Σκέψεις για νέο συμβόλαιο
Πέτρος Μάνταλος: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκέφτονται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο. Υπάρχουν, όμως, και οι σειρήνες από το εξωτερικό, όπως και την πέρσι.

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει «δέσει» το όνομά του με την ΑΕΚ, όσο κι αν υπάρχουν «σκαμπανεβάσματα» στη σχέση τους. Τώρα, η ομάδα σκέφτεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο. Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Μάνταλος το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την Αλ Νασρ, ενώ οι φετινές του εμφανίσεις στην Ευρώπη έχουν «ανάψει» ξανά το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, πάντως, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνουν επέκταση στο συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, o Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του σκέφτονται σοβαρά να προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον αρχηγό της ΑΕΚ και να του προσφέρουν μια συμφωνία… ζωής.

Σίγουρα στη σχέση των δύο πλευρών έχουν γίνει πολλά κατά καιρούς, όπως αναφέραμε και παραπάνω, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την Ένωση. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν κατα νου να διατηρήσουν τον Μάνταλο στο ρόστερ της ομάδας και μετά το 2022, όταν και λήγει η τωρινή συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να του κάνουν μια πρόταση που θα τον εξασφαλίσει και μετά το τέλος της καριέρας του. Υπάρχει η σκέψη ο αρχηγός της ΑΕΚ να αξιοποιηθεί και σε άλλο πόστο μελλοντικά, όταν πια «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι υπάρχουν σταθερά «σειρήνες» από ομάδες της Αραβίας και της Τουρκίας, όμως ο έμπειρος χαφ δηλώνει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και επιθυμεί να μπει στο νέο γήπεδο της ομάδας ως αρχηγός του συλλόγου.

Πέτρος Μάνταλος

Πέτρος Μάνταλος

Πέτρος Μάνταλος: Πώς είχε χαλάσει η μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Αναφορικά με τη μετακίνησή του στην Αλ Νασρ το περασμένο καλοκαίρι, η Ένωση τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως, όταν έφτασε η ανταλλαγή εγγράφων η υπόθεση «κόλλησε». Η Αλ Νασρ στη συνέχεια με επίσημη απάντησή της ενημέρωσε την ΑΕΚ με το εξής μήνυμα: «εξαιτίας κάποιων καταστάσεων αγνοήστε την πρόταση μας για τον Πέτρο Μάνταλο που κατατέθηκε στις 24 Αυγούστου».

Η Αλ Νασρ στο έγγραφο που έστειλε, ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία που υπήρξε κατά τη διάρκεια των επαφών, χωρίς να ρίχνει καμία απολύτως ευθύνη στους «κιτρινόμαυρους» για την απόφαση να αποσυρθούν από τη μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments