Lifestyle

Αθηνά Βαφείδου: Με τέτοια νοσοκόμα δε γίνεσαι ποτέ καλά [pics]

Αθηνά Βαφείδου: Με τέτοια νοσοκόμα δε γίνεσαι ποτέ καλά [pics]
Αθηνά Βαφείδου: Είναι η νοσοκόμα που θα παρακαλάς να πέσεις στα χέρια της.

Η Αθηνά Βαφείδου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του ελληνικού Instagram, συναγωνιζόμενη θα τολμούσε να πει κανείς την πληθωρική Έλενα Κρεμλίδου και την εκρηκτική Josephine. Για αυτό και οι αισθησιακές της φωτογραφίες «ρίχνουν» κάθε φορά τα social media.

Η Αθηνά Βαφείδου λοιπόν, με καταγωγή από τη Βέροια, είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής αλλά προς το παρόν την έχει κερδίσει ο χώρος της μόδας. Οι φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, έχουν γίνει πολλές φορές, αντικείμενο συζήτησης στο Διαδίκτυο. Και όχι άδικα, όπως φαίνεται παρακάτω…!

Αθηνά Βαφείδου: Όμορφη και με σαγηνευτικό βλέμμα

Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά, από διάφορες αναρτήσεις της που έκανε στα social media. Όμορφη και με σαγηνευτικό βλέμμα μπορεί να σκανδαλίζει και να τραβά τα likes και τα comments σαν μαγνήτης. Και όπως δείχνουν και οι εικόνες, πρέπει να λατρεύει το σώμα της προσέχοντάς το καθώς φαίνεται ιδιαίτερα γυμνασμένη ενώ πρέπει να κάνει ασκήσεις για να αναδείξει τα πιο επίμαχα σημεία της, όπως οι γλουτοί της.

Και όπως είπαμε και παραπάνω για τη νεαρή καλλονή από τη Βέροια, η οποία έχει σπουδάσει νοσηλεύτρια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των αντρών της Βόρειας Ελλάδας με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και τη μεσογειακή της ομορφιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θέλει να γίνει διάσημο και επιτυχημένο μοντέλο και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της έχει όλα τα προσόντα για να φτάσει στην κορυφή.

Μεσογειακή, μελαχρινή, με έντονη προσωπικότητα, η σέξι Βεροιώτισσα χαρακτηρίζεται από τους φίλους της ως «μεγάλο αλάνι», ενώ παράλληλα έχεις τρόπους και μια ευγένεια που την κάνει να ξεχωρίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments