Πολιτική

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» στην Κουμουνδούρου από την Πειραιώς για τις πορείες

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» στην Κουμουνδούρου από την Πειραιώς για τις πορείες
ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Το κυβερνητικό κόμμα σε ανακοίνωσή του στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα επειδή καλούν σε διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να «κονταροχτυπιούνται» για τη διαχείριση της πανδημίας. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει η ένταση, όπως στο επεισόδιο με Δημήτρη Καιρίδη και Γιώργο Τσίπρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας για να αντιμετωπιστεί η νέα έξαρση της πανδημίας που πιέζει πολύ το ΕΣΥ.

Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωσε με αφορμή τις πορείες και τις κινητοποιήσεις που γίνονται εν μέσω πανδημίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι μισές από τις 632 πορείες που έγιναν από τις αρχές Φεβρουαρίου ήταν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Τι αναφέρει το κυβερνητικό κόμμα

«632 πορείες έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου, με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα. Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα.

Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις».

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον Τσίπρα για τη δήλωσή του για τις πορείες η Πειραιώς

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί τον Τσίπρα για τη δήλωσή του για τις πορείες η Πειραιώς

ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ: Κατηγορεί την κυβέρνηση η Κουμουνδούρου ότι ετοιμάζεται να μαζέψει τα «έξυπνα μέτρα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη δική του πλευρά αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι: «Μετά από πέντε μήνες περιοριστικών μέτρων η κυβέρνηση κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα σε αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων. Αντί να ασχοληθεί με τις εστίες υπερμετάδοσης του ιού, όπως οι χώροι δουλειάς και τα μέσα μεταφοράς, ανακοίνωνε «έξυπνα μέτρα» τα οποία ετοιμάζεται να μαζέψει.

Η βασική επιλογή που μπορεί αυτή τη στιγμή να συμβάλει ουσιαστικά στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές είναι η επίταξη του ιδιωτικού τομέα. Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα με τα νοσοκομεία στο όριο της κατάρρευσης αρνείται να το πράξει δείχνει ότι έχουμε μία πραγματικά επικίνδυνη κυβέρνηση».

Να σημειώσουμε ότι αυτή την ώρα τελειώνει η συνεδρίαση της Επιτροπής των ειδικών και στις 18:00 θα ανακοινωθούν τα μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση μετά την τελική εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments