Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης Λάρισα: 0-2

Απόλλων Σμύρνης Λάρισα: 0-2
Απόλλων Σμύρνης Λάρισα: Το ματς έληξε 0-2 υπέρ της ΑΕΛ η οποία έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής της στο πρωτάθλημα.

Απόλλων Σμύρνης και Λάρισα αναμετρήθηκαν σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου στο πλαίσιο των αγώνων της Super League με το ματς να λήγει 0-2 υπέρ της ΑΕΛ η οποία έβαλε «φωτιά» στη μάχη της παραμονής της στο πρωτάθλημα, με το… καλημέρα, την ώρα που αναμένεται η απόφαση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Χάρη σε γκολ του Ντουρμισάι στο 67ο λεπτό και του Νούνιτς στις καθυστερήσεις, η ουραγός λαρισινή ομάδα επικράτησε 2-0 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» του Απόλλωνα Σμύρνης, έπιασε προσωρινά στους 19 βαθμούς τον ΟΦΗ και αύξησε τις ελπίδες της να μείνει στην κατηγορία. Η «ελαφρά ταξιαρχία», στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο, γνώρισε την ένατη φετινή εντός έδρας ήττα της και αρχίζει να… ανησυχεί. Απόλλων Σμύρνης Λάρισα

Απόλλων Σμύρνης Λάρισα: Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίωρο και πλησίασαν δύο φορές στο γκολ. Πρώτα στο 13ο λεπτό, όταν ο Νάγκι απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Λισγάρα, κι έπειτα στο 27ο λεπτό, όταν ο Μπεντινέλι πέρασε τρεις αντιπάλους, αλλά η μπαλιά του για τον αφύλακτο Ντάουντα δεν ήταν καλή. Η ΑΕΛ απείλησε στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Ντουρμισάι που έδιωξε ο Βέρχουλστ με τα πόδια, ενώ στο 38ο λεπτό ο Μαξιμένκο έδιωξε τελευταία στιγμή προ του Ντάουντα, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Ο Απόλλων «άγγιξε» το γκολ στο 54ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μπεντινέλι έξω από την περιοχή σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, ενώ στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Κολ πέρασε άουτ. Τελικά όμως, αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Λάρισα. Ήταν το 67ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα στην περιοχή και, από γύρισμα του Κολομπίνο, ο Ντουρμισάι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Απόλλων Σμύρνης Λάρισα: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (72ο λεπτό Λαγός), Σλίβκα, Φερνάντεζ (72ο λεπτό Μουνιέ), Τσιλούλης (52ο λεπτό Κολ), Μπεντινέλι, Ντάουντα (53ο λεπτό Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Στίφλερ (86ο λεπτό Σπαρβ), Ντουρμισάι (78ο λεπτό Νούνιτς), Μουκάντζο (58ο λεπτό Μιλοσάβλιεβιτς), Ζίζιτς, Πινακάς (79ο λεπτό Μπεν – Χατίρα), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο. Απόλλων Σμύρνης Λάρισα

Ανοίγουν την αυλαία τους  (20 και 21/3) τα play out και play off, αντίστοιχα, της Super League. Με εξαίρεση τον πρωταθλητή, που δύσκολα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σήμερα, με τον… κουρνιαχτό που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία να μην έχει καθίσει ακόμη, ο Απόλλων Σμύρνης περίμενε την ουραγό ΑΕΛ στη Ριζούπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα, στο Πανθεσσαλικό (17:15), ο προτελευταίος ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Βόλο. Ματς «εξάποντο» αυτό στο Αγρίνιο (19:30) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ατρόμητος είναι για νίκη γοήτρου μα και ουσίας.

Στη μάχη των play off, δεσπόζει το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα (19:30). ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και να προσπεράσουν, αν είναι δυνατόν, τον δεύτερο Άρη που φιλοξενείται στον Πειραιά (17:15) από τον, κουρασμένο και απογοητευμένο έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, Ολυμπιακό. Η αυλαία της διαδικασίας, πάντως, θα ανοίξει στην Τρίπολη (15:00), όπου Αστέρας και Παναθηναϊκός θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League:

Σάββατο 20 Μαρτίου

  • 15:00 Στάδιο Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ (ολοκληρώθηκε).
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ.
  • 19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος.
  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League:

Κυριακή 21 Μαρτίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.
  • 17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης.
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments