Αθλητισμός

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι
Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Με θέμα την επανέναρξη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Με θέμα την επανέναρξη των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο twitter, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα: Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Μεταξύ και άλλων θεμάτων που δεν εξετάστηκαν χθες, λόγω χρόνου, συμπεριλαμβάνονται και τα συγκεκριμένα αιτήματά μας για άμεση επανέναρξη ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζακοράκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε με θετικά λόγια στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη θέση του προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Να θυμίσουμε ότι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 και νυν ευρωβουλευτής έχει επανενταχθεί στην ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Μιλώνας στον Real FM, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη θέση του προέδρου στην ΕΠΟ αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για την ενότητα του ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο υφυπουργός αποκάλυψε την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των ομάδων για ποσοστό από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, τονίζοντας πως ήδη υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση και αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να υλοποιηθεί. Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι μέσα στο 2021 είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στη χώρα μας το ράλι Ακρόπολις, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται για τη φιλοξενία ενός μεγάλου τουρνουά τένις (ΑΤP) στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, δήλωσε ότι προχωράει με θετικό ρυθμό το θέμα της συμφωνίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τα ΜΜΕ να εκφράσουν τους φιλάθλους στην προσπάθεια ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλο στοίχημα» τη δημιουργία προϋποθέσεων σύνθεσης από όσους κατεβαίνουν στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Αυγενάκης για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη είπε: «Για να πετύχει η αλλαγή στο ποδόσφαιρο απαιτείται και διοικητική ανανέωση στην ΕΕ, εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης και στελέχη ικανά από την αγορά για τις θέσεις ευθύνης. Να βάλουν πλάτη όλοι και τα ΜΜΕ να εκφράσουν επιτέλους τους πολλούς, την πλειοψηφία των φιλάθλων, που επιζητούν και προσδοκούν το καλύτερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments