Αθλητισμός

Βόλος ΟΦΗ: 0-0

Βόλος ΟΦΗ: 0-0
Βόλος ΟΦΗ: Ένα από τα χειρότερα ποιοτικά παιχνίδια της φετινής Super League, όπου Βόλος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, στην πρεμιέρα των play out.

Βόλος και ΟΦΗ ήταν το δεύτερο ζευγάρι που αναμετρήθηκε σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου στο πλαίσιο των play out της Super League, μετά το ματς μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΛ. Όπως φάνηκε, ένα από τα χειρότερα ποιοτικά παιχνίδια της φετινής Super League έγινε στο Πανθεσσαλικό, όπου Βόλος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, στην πρεμιέρα των play out.

Η κρητική ομάδα πήρε την πρώτη της ισοπαλία μετά από δέκα διαδοχικές ήττες, αλλά πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό ΑΕΛ, που νωρίτερα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό, με χαρακτηριστικό στοιχείο ότι η μοναδική τελική ήταν ένα μακρινό άστοχο σουτ του Στάρτζεον στο 45ο λεπτό. Βόλος ΟΦΗ

Κάπως καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις όμως, με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρτίνες που δεν βρήκε στόχο (48ο λεπτό). Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Σαρδινέρο να αποχωρεί τραυματίας και, μένοντας χωρίς «καθαρό» φορ, προτίμησε να μη ρισκάρει και να διαφυλάξει την ισοπαλία, απέναντι σε έναν Βόλο που δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο στα play out και δεν έδειξε να… καίγεται για τη νίκη.

Βόλος ΟΦΗ:  Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Ριένστρα (85ο λεπτό Μπουένο), Τσοκάνης, Δουβίκας, Νίνης, Μαρτίνες, Περέα (78ο λεπτό Ρενάτο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος (75ο λεπτό Γρίβας), Στάρτζεον, Καστάινιος (86ο λεπτό Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (64ο λεπτό Σακόρ). Βόλος ΟΦΗ

Ξεκίνησαν τα play out (σήμερα) και play off (αύριο) της Super League. Με εξαίρεση τον πρωταθλητή, που δύσκολα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού. Σήμερα, με τον… κουρνιαχτό που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία να μην έχει καθίσει ακόμη, ο Απόλλων Σμύρνης περίμενε την ουραγό ΑΕΛ στη Ριζούπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα, στο Πανθεσσαλικό (17:15), ο προτελευταίος ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Βόλο. Ματς «εξάποντο» αυτό στο Αγρίνιο (19:30) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ατρόμητος είναι για νίκη γοήτρου μα και ουσίας.

Στη μάχη των play off, δεσπόζει το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα (19:30). ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και να προσπεράσουν, αν είναι δυνατόν, τον δεύτερο Άρη που φιλοξενείται στον Πειραιά (17:15) από τον, κουρασμένο και απογοητευμένο έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, Ολυμπιακό. Η αυλαία της διαδικασίας, πάντως, θα ανοίξει στην Τρίπολη (15:00), όπου Αστέρας και Παναθηναϊκός θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League:

Σάββατο 20 Μαρτίου

  • 15:00 Στάδιο Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ (ολοκληρώθηκε).
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ.
  • 19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος.
  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League:

Κυριακή 21 Μαρτίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.
  • 17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης.
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments