Διεθνή

Κάνιε Γουέστ: Αμφισβητείται η περιουσία του

Κάνιε Γουέστ: Αμφισβητείται η περιουσία του
Κάνιε Γουέστ: Το περιοδικό αμφισβητεί το ύψος της περιουσίας του γνωστού ράπερ και σχεδιαστή μόδας Κάνιε Γουέστ. Τι αναφέρει.

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός στην ιστορία της Αμερικής, με την περιοτσία του να αγγίζει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο διάσημος ράπερ, ο οποίος πρόσφατα χώρισε με την Κιμ Καρντάσιαν, μετά από 6 χρόνια γάμου, δέχθηκε την αμφισβήτηση του περριοδικού Forbes, σχετικά με το ύψος της περιουσίας του.

Κάνιε Γουέστ

O Κάνιε Γουέστ

Κάνιε Γουέστ: Το άρθρο του Forbes

Το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι οι πρόσφατες αναφορές ότι η περιουσία του Κάνιε Γουέστ αγγίζει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια βασίζονται στη μαγική σκέψη σχετικά με πωλήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμη. Αυτός είναι ο λόγος που η περιουσία του σήμερα ανέρχεται στο 1/3 του ποσού που αναφέρθηκε, δηλαδή στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το περιοδικό παρουσίασε τους δικούς του υπολογισμούς για την περιουσία του Κάνιε Γουέστ που οδηγούν στο συγκεκριμένο ποσό. Οι αριθμοί του Forbes ενισχύουν τη θέση ότι ο Ρόμπερτ Φ. Σμιθ της εταιρείας επενδύσεων Vista Equity είναι ο πλουσιότερος αγροαμερικανός στις ΗΠΑ, με εκτιμώμενη περιουσία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κάνιε Γουέστ

O Κάνιε Γουέστ

Κάνιε Γουέστ: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Kanye West γεννήθηκε στην Ατλάντα και μεγάλωσε στο Σικάγο. Ο West εν συντομία παρακολούθησε το καλλιτεχνικό σχολείο πριν γίνει γνωστός ως παραγωγός για την Roc-A-Fella Records στις αρχές του 2000 όπου και υπήρξε παραγωγός επιτυχιών για καλλιτέχνες όπως οι Jay Z και η Alicia Keys. Παρ’ολα αυτά, επιθυμούσε να ακολουθήσει σόλο καριέρα ως ράπερ.

Το 2004, ο West μπήκε ορμητικά μέσα στη μουσική σκηνή, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του The College Dropout το 2004, μια ανάσα φρεσκάδας στον κόσμο της hip hop, που έστρεψε την δημόσια προσοχή στον Kanye και απέσπασε ευρεία κριτική και έγινε εμπορική επιτυχία. Πλέον το άλμπουμ θεωρείται κλασσικό και ένα από τα καλύτερα classic hip hop άλμπουμ. Tο άλμπουμ θεωρείται πως εφηύρε ένα νέο είδος ραπ μουσικής, το chipmunk soul.

Το επόμενο άλμπουμ του, Late Registration(2005), ήταν επίσης μεγάλη επιτυχία. Είχε ένα γλυκόπικρο τόνο και άρχισε να εισάγει στοιχεία τζαζ μουσικής. Πρόσφερε ποικιλία διαφορετικών τραγουδιών, από το Gold Digger, ένα ευδιάθετο μα ρηχό hit τραγούδι (που παραμένει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Kanye) στο Hey Μama, μια συγκινητική και εγκάρδια εκδήλωση αγάπης από τον Kanye στην μητέρα του. ‘Ο ράπερ συνέχισε την ανοδική πορεία του και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments