Video

MasterChef spoiler: Ποιος αποχωρεί

MasterChef spoiler: Ποιος αποχωρεί
MasterChef spoiler: Η Λία είναι η πρώτη υποψήφια και το spoiler για το MasterChef φανερώνει ποιοι συμπαίκτες της θα μαγειρέψουν απέναντί της.

Spoiler βγαίνουν και για το MasterChef πέρα από το Survivor. Tο MasterChef εξάλλου, είναι ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες περίπου και αμέσως, το Twitter πήρε… φωτιά με τους χρήστες – τηλεθεατές να το περιμένουν πολύ!

Η Λία λοιπόν, είναι η πρώτη υποψήφια, καθώς ο αρχηγός ο Αλέξανδρος την υπέδειξε στο συμβούλιο της Παρασκευής (19 Μαρτίου). Και σύμφωνα με το spoiler και ο Αλέξανδρος θα βρεθεί απέναντί της και θα μαγειρέψει με τη Λία η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες μαγειρεύουν απόψε;

Σύμφωνα μάλιστα, με τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό», οι τρεις υποψήφιοι που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο «MasterChef 5» είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, απέναντι στη Λία Μακροστέργιου και στον Αλέξανδρο Συνοδινό, με τον τελευταίο να φεύγει από το παιχνίδι.

Πρόκειται για μία αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση και στον εξώστη τα πρόσωπα κάποιων «παγώνουν», ενώ κάποιοι άλλοι χαίρονται, θεωρώντας το αποτέλεσμα ως μια δικαίωση. Να σημειωθεί πως ο Παύλος έχει την ασυλία, άρα δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες τους κι έτσι Διονύσης, Ιωάννης, Μαρίνα και ο Κωνσταντίνα ήταν οι υπόλοιποι παίκτες διαθέσιμοι.

MasterChef spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, αν είναι όντως ο παίκτης που αποχωρεί, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του όταν μπήκε στο ριάλιτι, είναι ένας ευγενής στην κουζίνα του MasterChef 5 και θεωρεί πως μέσα από τον διαγωνισμό θα έχει την ευκαιρία να επανασυστηθεί στην ελληνική κουζίνα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει τη δική του μαγειρική ταυτότητα και να φτιάξει μόνος του τη μαγειρική του καριέρα. Σήμα κατατεθέν του είναι και η ιδιαίτερη εμφάνιση του, με το χαρακτηριστικό μουστάκι του. Το σίγουρο είναι, όπως είπε όταν μπήκε στο ριάλιτι, ότι δεν επιθυμεί να μπλέξει σε ίντριγκες και τσακωμούς, που δεν σχετίζονται με τη μαγειρική. Δεν πρόκειται να χαριστεί και σε κανέναν! MasterChef spoiler

Σημειώνεται πως το MasterChef είναι ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες και επέστρεψε στο Star για μια ακόμα χρονιά, με τον 5ο κύκλο, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef. «Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: Η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα. Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό με τους τρεις σεφ να μην ζητούν την τελειότητα αλλά να την απαιτούν…!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments