Lifestyle

Ιλένια Ουίλιαμς: Η τολμηρή φωτογραφία

Ιλένια Ουίλιαμς: Η τολμηρή φωτογραφία
Ιλένια Ουίλιαμς: Αυτή δεν είναι η πρώτη τολμηρή φωτογραφία που έχει τραβήξει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης καθώς παλαιότερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει παρόμοιες.

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της αλλά και παρουσιάστρια του MAD. Ωστόσο η ίδια τόλμησε να φωτογραφηθεί χωρίς ρούχα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.  Η αγάπη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για τη φωτογραφία είναι γνωστή, με τον ηθοποιό να έχει απαθανατίσει αρκετούς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες όπως και τη Μαίρη Συνατσάκη. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ιλένια Ουίλιαμς που στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακού του ταλαντούχου ηθοποιού και φωτογράφου και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, τολμηρό και αρκετά αισθησιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τολμηρή φωτογραφία που έχει τραβήξει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης την Ιλένια Ουίλιαμς, καθώς παλαιότερα, ο ίδιος είχε ανεβάσει παρόμοιου τύπου εικόνες με την τραγουδίστρια. Ιλένια Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς: Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Διόνυσο Αττικής. Είναι κόρη του μουσικού-τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς και της Αμαλίας Δημητριάδη ενώ έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξανδρο και την Μάρθα. Από μικρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα μουσικής (πιάνο και αρμονία) αλλά μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου σπούδασε ΜΜΕ και Δημόσιες Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον. Έπειτα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνέχισε με σπουδές στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας Κολωνακίου.

Δημοσιογραφία – Παρουσίαση

Ξεκίνησε την πορεία της ως δημοσιογράφος, το 2013, μέσα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, «Live U» στο STAR. Την επόμενη σεζόν, συνεργάστηκε με την Τατιάνα Στεφανίδου, ως δημοσιογράφος στην εκπομπή «Μία» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2015-2016 συμμετείχε στην εκπομπή «Spata Live» στον ΑΝΤ1, με κεντρικούς παρουσιαστές τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαίρη Συνατσάκη.

Το 2016, ξεκίνησε τη συνεργασία της με το μουσικό κανάλι MAD TV, η οποία συνεχίζεται ακόμη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Loca Report». Ενδιάμεσα, συνεργάστηκε και με το κανάλι ΣΚΑΪ όπου το 2018 παρουσίασε την εκπομπή «It’s Your Life» μαζί με την Ειρήνη Κολλιδά και τη σεζόν 2018-2019 συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, «Oh la la!» με τους Τζώρτζια Γεωργίου, Δημήτρη Μηλιόγλου και Παναγιώτη Τάτση. Το 2020, ξεκίνησε να παρουσιάζει στο MAD TV την εκπομπή «Talk To Mad» μαζί με τον Στέφανο Μιλάτο.

Τραγούδι

Το 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι, «Πιάσε Με». Τη σεζόν 2019-2020, εμφανιζόταν στο Romeo Club με τους Θοδωρή Φέρρη, Γιώργο Λιβάνη, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο. Το 2020, κυκλοφόρησε το δεύτερο της τραγούδι, «Ξαναζώ» και έκανε ζωντανές εμφανίσεις στο Barbarella Live Party.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments