Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Αν συνεχιστεί αυτό στην ΑΕΚ, δεν θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ»

Κετσετζόγλου: «Αν συνεχιστεί αυτό στην ΑΕΚ, δεν θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ»
Κετσετζόγλου: Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ Χιμένεθ και ΑΕΚ κυρίως λόγω της αγωνιστικής της εμφάνισης.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου προβλέπει αδιέξοδο στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό το αποδίδει κυρίως στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο δικέφαλος προέρχεται από μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 21/03.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κετσεζόγλου χαρακτήρισε προβληματική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου την κατάσταση στην ΑΕΚ. Όπως τόνισε, υπό άλλες συνθήκες κι όχι μέσα στα playoffs, ο Μανόλο Χιμένεθ θα είχε ήδη απολυθεί μετά από τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

«Η κατάσταση έχει γίνει άσχημη και γίνεται χειρότερη με τις δηλώσεις του Χιμένεθ. Με αυτά που βλέπω δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ. Ο ίδιος είπε ότι μετά τη διακοπή θα δούμε μια άλλη ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι και χθες με τους διαθέσιμους παίκτες δεν θα μπορούσε η ομάδα να παίξει καλύτερα από αυτό που είδαμε. Αν τα δύο τελευταία ματς με Βόλο και ΠΑΟΚ ήταν πέντε ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, πιστεύω πως θα είχε φύγει ο Χιμένεθ. Το ίδιο κι αν η ομάδα είχε εξασφαλίσει την Ευρώπη. Όμως αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ζωντανός, δεν υπάρχει έτοιμη λύση και τα ματς που απομένουν είναι πολλά», τόνισε.

Οι επιλογές του προπονητή των κιτρινόμαυρων

«Κάποιες επιλογές του Χιμένεθ αγγίζουν τα όρια της τρέλας. Ο Τάνκοβιτς είχε δύο προπονήσεις παραπάνω από τον Αλμπάνη που μπήκε σαν αλλαγή. Έβγαλε τον Ανσαριφάρντ και έβαλε τον Κοσίδη, βλέπετε εσείς λογική σε αυτό το πράγμα; Πόσο εξπέρ πρέπει να είσαι για να βλέπεις δύο αριστερά εξτρέμ στον πάγκο και να έχεις στην ενδεκάδα έναν σέντερ φορ στα άκρα; Θα μπορούσε η ΑΕΚ να έχει χάσει 5-1 χθες. Το γκολ ακυρώθηκε στις λεπτομέρειες και ο Κρμέντσικ έχασε το άχαστο, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να είναι ο χειρότερος της τελευταίας πενταετίας».

Όσο για το τι χρειάζεται η ομάδα για να συνέλθει την επόμενη περίοδο; «Πρέπει η ΑΕΚ να βρει προπονητή και να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές. Με τα ίδια χρήματα που έδωσε πέρσι και πρόπερσι, θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλύτερη ομάδα».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments