Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΑΕΚ: 3-1

ΠΑΟΚ ΑΕΚ: 3-1
ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Πήρε «κεφάλι» ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην τρίτη θέση μετά το 3-1 στην Τούμπα, με την ΑΕΚ να «ενεργοποιείται» στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «συγκρούστηκαν» σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου στο πλαίσιο των play off της Super League, ενώ προηγουμένως είχαν ολοκληρωθεί οι αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη και Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης.

Παιχνίδι με πάθος και ένταση έγινε στην Τούμπα μεταξύ των δυύο Δικεφάλων στην πρεμιέρα των play off του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαιη και σημαντική νίκη με 3-1 επί της ΑΕΚ, η οποία μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε την δύναμη της. Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αντρίγια Ζίφκοβιτς, που με ωραίο γωνιακό σουτ από αριστερά,  μετά από κεφαλιά ασίστ του Ινγκασον, παραβίασε την εστία του Αθανασιάδη για το πρόωρο 1-0. ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου

Το γκολ έδωσε καλή ψυχολογία στον ΠΑΟΚ, αλλά και ζωήρεψε την Ενωση που άρχισε επιθέσεις για την ισοφάριση. Την καλή ευκαιρία όμως, την έχασε ο ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ στο 21ο λεπτό η κεφαλιά του οποίου από το σημείο του πέναλτι έφυγε άουτ. Με παιχνίδι τακτικής ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ρυθμό αυτό και στο 30ο λεπτό από ασίστ του Ελ Καντουρί, ο Σφιντέρσκι με σουτ από πλάγια θέση πέτυχε γκολ, που όμως με υπόδειξη από τον διαιτητή VAR ακυρώθηκε στη φάση που ο Μαροκινός χρησιμοποίησε το  χέρι του.

Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου αφού ως τότε προσπαθούσε χωρίς νεύρο και οργάνωση και με τον Πασχαλάκη να περνάει ένα ήσυχο 40λεπτο. Μόλις στο 42ο λεπτό ένα σουτ του Ολιβέϊρα, άστοχο, καταγράφηκε σαν η πρώτη τελική της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος για να έρθει η ισοφάριση των φιλοξενούμενων  στο 4ο των καθυστερήσεων από πλασέ του Ολιβέϊρα σε πολύ ωραία ασίστ του Μάνταλου.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Σημειώνεται πως ξεκίνησαν τα play out (σήμερα) και play off (αύριο) της Super League. Με εξαίρεση τον πρωταθλητή, που δύσκολα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το Σάββατο, με τον… κουρνιαχτό που προκάλεσε η αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου από την τεχνική ηγεσία να μην έχει καθίσει ακόμη, ο Απόλλων Σμύρνης περίμενε την ουραγό ΑΕΛ στη Ριζούπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα, στο Πανθεσσαλικό (17:15), ο προτελευταίος ΟΦΗ αντιμετώπισε τον Βόλο. Ματς «εξάποντο» αυτό στο Αγρίνιο (19:30) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ και ο Ατρόμητος ήταν για νίκη γοήτρου μα και ουσίας.

Στη μάχη των play off, δέσποζε το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα (19:30). ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θέλησαν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις. Η αυλαία της διαδικασίας πάντως, άνοιξε στην Τρίπολη (15:00), με Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League:

Σάββατο 20 Μαρτίου

  • 15:00 Στάδιο Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λαμία (ολοκληρώθηκε)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play off της Super League:

Κυριακή 21 Μαρτίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments