Αθλητισμός

Νίκος Παπαδόπουλος: Σκίστηκε το μπουφάν του στον καυγά

Νίκος Παπαδόπουλος: Σκίστηκε το μπουφάν του στον καυγά
Νίκος Παπαδόπουλος: Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ καυγάδισε με τον Σωκράτη Διούδη, παλιό του συμπαίκτη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό αφού ισοφάρισε με ωραίο πλασέ στο 97′, θυμίζοντας Χοσέ Λούις Σιλαβέρτ.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήρθε στο προσκήνιο και για έναν ακόμα λόγο, καθώς τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια υπήρξε καυγάς με τον Σωκράτη Διούδη. Ο ένας τερματοφύλακας με τον άλλο, δηλαδή, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά μέσα στα γήπεδα.  Μετά την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια ο Νίκος Παπαδόπουλος έφυγε με σκισμένο μπουφάν.

Νίκος Παπαδόπουλος: Σκίστηκε το μπουφάν του στον καυγά

Νίκος Παπαδόπουλος: Σκίστηκε το μπουφάν του στον καυγά

Νίκος Παπαδόπουλος: Τι συνέβη με τον Διούδη

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης στο 94ο λεπτό του αγώνα και σε μία φάση που ο Σωκράτης Διούδης βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο κινήθηκε εναντίον του και του είπε: «Μη μου μιλάς με νεύρο, μη σου ρίξω κανένα χαστούκι!». Να σημειώσουμε ότι οι δύο παίκτες έχουν υπάρξει μαζί στον Πανιώνιο, ήταν στο ίδιο δωμάτιο, όπως και στην Εθνική Ελπίδων, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στην «Αθλητική Κυριακή».

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Νίκος Παπαδόπουλος άρχισε με άσεμνες χειρονομίες και βρισιές να πανηγυρίζει. Φυσικά οι χαρακτηρισμοί αυτοί είχαν αποδέκτες τους παίκτες του «τριφυλλιού». Αυτό εξόργισε τους «πράσινους».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παπαδόπουλος, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να λήξει το θέμα και να ζητήσει συγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη του. Ο Διούδης, όμως, ήταν έξαλλος και δεν δέχτηκε να βάλει τέλος στο όλο θέμα. Στο σημείο εκείνο η ένταση ανέβηκε, υπήρξε σύρραξη, αλλά το όλο θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. «Θύμα» του περιστατικού υπήρξε το μπουφάν του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Αστέρας έδωσε πλάνα από την παρακάμερα του ματς

Ο Αστέρας, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο χθεσινό ματς, έκανε μία εντυπωσιακή ανατροπή και ισοφάρισε 2-2 το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με σκόρερ τον Νίκο Παπαδόπουλο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, μια μέρα μετά παρουσίασαν την παρακάμερα του επεισοδιακού αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments