Αθλητισμός

Τσακίρης: Σε αδιέξοδο λόγω Χιμένεθ η ΑΕΚ

Τσακίρης: Σε αδιέξοδο λόγω Χιμένεθ η ΑΕΚ
Τσακίρης: Ο δημοσιογράφος έκανε σκληρή κριτική στον Ισπανό προπονητή για την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Μάλιστα, τον κατηγόρησε για κολλήματα.

Ο Γιώργος Τσακίρης, δημοσιογράφος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έκανε σκληρή κριτική στον Μανόλο Χιμένεθ, ειδικά για την επιθετική λειτουργία της Ένωσης/ Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχασε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των play offs της Super League, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να την προσπερνά στη βαθμολογία.

Ο γνωστός δημοιογράφος είπε για την κατάσταση στην Ένωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο με ευθύνη του προπονητή της. Ο Χιμένεθ έχει βάλει προβλήματα στο μυαλό του που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτό επηρεάζει την ομάδα. Έχει κάτι κολλήματα που δεν έχουν εξήγηση και βλέπει ότι δεν του βγαίνουν».

Τσακίρης: Σε αδιέξοδο λόγω Χιμένεθ η ΑΕΚ

Τσακίρης: Σε αδιέξοδο λόγω Χιμένεθ η ΑΕΚ

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πασιφανές πως πρέπει να δουλέψει πράγματα μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ. Δεν κάνει τίποτα, έχει την μπάλα και δεν ξέρει να την κάνει. Έγινε στο Βόλο, έγινε και χθες. Η ΑΕΚ με αυτή την εικόνα μπορεί να ποντάρει μόνο στο ότι ο Παναθηναϊκός αυτοκτονεί για να βγει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για μια ομάδα».

Τσακίρης: Ακούστε την τοποθέτησή του αναλυτικά

Να σημειώσουμε ότι και ο Κώστας Κετσετζόγλου έκανε αυστηρή κριτική στη διαχείριση Χιμένεθ. Πιο συγκεκριμένα, ο Κετσεζόγλου χαρακτήρισε προβληματική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Όπως τόνισε, υπό άλλες συνθήκες κι όχι μέσα στα playoffs, ο Μανόλο Χιμένεθ θα είχε ήδη απολυθεί μετά από τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας.

«Η κατάσταση έχει γίνει άσχημη και γίνεται χειρότερη με τις δηλώσεις του Χιμένεθ. Με αυτά που βλέπω δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα βγάλει τα playoffs ο Χιμένεθ. Ο ίδιος είπε ότι μετά τη διακοπή θα δούμε μια άλλη ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι και χθες με τους διαθέσιμους παίκτες δεν θα μπορούσε η ομάδα να παίξει καλύτερα από αυτό που είδαμε. Αν τα δύο τελευταία ματς με Βόλο και ΠΑΟΚ ήταν πέντε ματς πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, πιστεύω πως θα είχε φύγει ο Χιμένεθ. Το ίδιο κι αν η ομάδα είχε εξασφαλίσει την Ευρώπη. Όμως αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι ζωντανός, δεν υπάρχει έτοιμη λύση και τα ματς που απομένουν είναι πολλά», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments