Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλά για τον χωρισμό της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μιλά για τον χωρισμό της
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε τα media με τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε απαντήσεις για το τέλος του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και τα διάφορα σενάρια από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και την είδηση του χωρισμού.

Για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε τα media με τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Οι δυο τους συνδέονταν με μια σχέση αρκετών ετών, η οποία και έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας. Τόσο η Αλεξάνδρα, όσο και ο Αριστομένης δείχνουν να κρατούν αρκετά καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. «Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα… Η διαφορά ηλικίας, η δουλειά μας που είναι έντονη, είναι πολλά θέματα που μπορούν να φτάσουν στο τέλος ενός γάμου», είπε αρχικά για τον χωρισμό της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στη συνέχεια σχολίασε τα σενάρια που είχαν ακουστεί για τον γάμο της

«Έχουμε ακούσει και ακραία πράγματα. Έχουμε ακούσει ότι ο γάμος έγινε μετά από συμβόλαιο, ότι ήταν ψεύτικος ή στημένος, δεν υπήρχε περίπτωση», και κατέληξε: «Με τον Αριστομένη είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι και γενικά θεωρώ ότι πολλές φορές οι σχέσεις αλλάζουν μορφή. Δηλαδή, η αγάπη μένει και η σχέση μπορεί να καταλήξει σε μια φιλία».

Με περούκα και αφοπλιστικό βλέμμα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή:

«Δεν μου αρέσει να… πουλάω τη ζωή μου και να λέω περισσότερες λεπτομέρειες. Είχαμε ήδη χωρίσει ένα μήνα πριν το ανακοινώσουμε και δεν το λέγαμε για να μη γίνει όλος αυτός ο χαμός, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και οι ίδιοι…», εξήγησε το εκρηκτικό μοντέλο που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του My Style Rocks.

Όσο για τα μελλοντικά προσωπικά της σχέδια, αποκάλυψε πως «Είμαι 27 ετών… Θέλω να κάνω παιδιά και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Φαντάζομαι να έχω παιδιά στην επόμενη πενταετία», ενώ για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε όπως έχουν ακουστεί, διευκρίνισε το εξής: «Θα πήγαινα ξανά στο My Style Rocks… Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά είναι πολύ κόντρα σε εμένα… Μια άλλη πρόταση που είναι ακραία και ακούγεται ότι μου έχει γίνει, είναι για το Bachelorette, αλλά δεν ισχύει. Δεν θα με έβλεπα σε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments