Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Η νέα δήλωση για τον χωρισμό της – Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: Η νέα δήλωση για τον χωρισμό της – Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σύζυγος: «Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου, μέχρι και ότι ήταν συμβόλαιο ο γάμος μας με ημερομηνία λήξης και ότι έγινε για διαφημιστικούς λόγους», ανέφερε το μοντέλο.

Για τη ζωή της τώρα, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο, μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ «My Style Rocks», έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούριου. Μάλιστα, τους υποδέχτηκε στο νέο της σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου μετά το χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά. Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου, μέχρι και ότι ήταν συμβόλαιο ο γάμος μας με ημερομηνία λήξης και ότι έγινε για διαφημιστικούς λόγους», εξέφρασε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου και να λέω λεπτομέρειες. Είχαμε ήδη χωρίσει ένα μήνα πριν το ανακοινώσουμε…», προσέθεσε για να τονίσει το εξής: «Είμαι 27 ετών… Θέλω να κάνω παιδιά και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Φαντάζομαι να έχω παιδιά στην επόμενη 5ετια».

Σχετικά με τα επαγγελματικά της και όσα ακούγονται τελευταία, είπε: «Θα πήγαινα ξανά στο My Style Rocks… Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά είναι κόντρα σε μένα… Μια άλλη πρόταση που ακούγεται ότι μου έχει γίνει είναι για το Bachelorette, αλλά δεν ισχύει».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments