Video

Κατερίνα Στικούδη: Καταχειροκροτήθηκε ως Δήμητρα Γαλάνη

Κατερίνα Στικούδη: Καταχειροκροτήθηκε ως Δήμητρα Γαλάνη
Κατερίνα Στικούδη: Όλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια και την πρόοδό της, με την ομοιότητα με τη Δήμητρα Γαλάνη να είναι συγκλονιστική.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο που έχει συνηθίσει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της σε βίντεο κλιπ και events, καθώς και στα social media. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar All Star του ΑΝΤ1, κάθε Κυριακή. Και χθες, στο βραδινό επεισόδιο, μάγεψε ξανά με την ερμηνεία της ως Δήμητρα Γαλάνη με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί.

Με μια εμφάνιση που είχε κλέψει την παράσταση και με την οποία υποκλίθηκαν άπαντες στο ταλέντο της επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη στο Your Face Sounds Familiar. Υποδύθηκε λοιπόν, για ακόμα μια φορά τη Δήμητρα Γαλάνη στο τραγούδι «Αν» και με μια γρήγορη ματιά, θα μπορούσε εύκολα κάποιος να την μπερδέψει με την πραγματική ερμηνεύτρια. Μάλιστα, όλοι αναγνώρισαν την προσπάθεια και την πρόοδό της. Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Μάγεψε ξανά ως Δήμητρα Γαλάνη:

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Το Your Face Sounds Familiar θα δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.  Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, ήρθε με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επέστρεψαν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα. Το Your Face Sounds Familiar All Star έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments