Αθλητισμός

Η νέα παίκτρια της Ελευθερίας Μοσχάτου θα τρελάνει κόσμο και εκτός παρκέ

Η νέα παίκτρια της Ελευθερίας Μοσχάτου θα τρελάνει κόσμο και εκτός παρκέ
Ελευθερία Μοσχάτου: Η επανέναρξη της σεζόν στην Α1 Γυναικών είναι προ των πυλών και η ομάδα έκανε δική της την Μάντι Τόρεσιν.

Η Ελευθερία Μοσχάτου ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν στην Α1 Γυναικών και έκανε δική της την Μάντι Τόρεσιν, η οποία αναμένεται να… τρελάνει κόσμο στη χώρα μας.

Η επανέναρξη της σεζόν στην Α1 Γυναικών είναι προ των πυλών και η Ελευθερία Μοσχάτου έκανε δική της την Μάντι Τόρεσιν, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΝΑΔ. Αγωνιστικά κανείς δεν ξέρει πώς θα κυλήσει η σεζόν. Εκτός παρκέ όμως η πρώην παίκτρια της ΕΝΑΔ απέκτησε αρκετούς θαυμαστές. Και όχι άδικα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το CyprusBasket. Θέλοντας να αποχαιρετίσει την Κύπρο, την ΕΝΑΔ, την οποία βοήθησε σημαντικά ώστε να προκριθεί στα πλέι οφ, αλλά και εμάς φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του CB φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Δείτε τις «καυτές» φωτογραφίες

Ελευθερία Μοσχάτου Ελευθερία Μοσχάτου

Ελευθερία Μοσχάτου: Πήρε τις Τόρεσιν και Γκβέρο

Η Ελευθερία Μοσχάτου ενισχύθηκε με τις Μάντισον Τόρεσιν και Ντούνια Γκβέρο. Με την είδηση επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, η Ελευθερία Μοσχάτου ενεργοποίησε τις συμφωνίες που είχε στα σκαριά, με την Μάντισον Τόρεσιν και την Ντούνια Γκβέρο. H πρώτη είναι Καναδέζα και καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ. Έπαιζε στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ελευθερία Μοσχάτου: Ο Αθλητικός Όμιλος

Ο Αθλητικός Όμιλος Ελευθερία Μοσχάτου είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μοσχάτου στην Αθήνα. Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1973 και οι αθλητές του αγωνίζονται με χρώματα το μπλε, το λευκό και συμπληρωματικά το μαύρο. Το τμήμα γυναικείας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου διατηρεί τόσο ομάδα ενήλικων γυναικών, όσο και ακαδημίες νεαρών ηλικιακά αθλητριών. Νομικά έχει τη μορφή ερασιτεχνικού σωματείου. Ως έδρα χρησιμοποιεί το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, χωρητικότητας 330 καθήμενων θεατών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments