Τεχνολογία

Visit Greece App: Δωρεάν προβολή από τον ΕΟΤ

Visit Greece App: Δωρεάν προβολή από τον ΕΟΤ
Visit Greece App: Είναι ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Visit Greece App: Είναι ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Για δωρεάν προβολή στο Visit Greece App, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για εφαρμογή που έχει αναδειχθεί ως κορυφαία, αποσπώντας τρία βραβεία. Εξάλλου, η Ελλάδα είναι το πέμπτο πιο δυνατό παγκόσμιο brand στον τουρισμό, όπως είχε αναφέρει η Ιωάννα Δρέττα εδώ στο pagenews.gr.

Ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ λοιπόν, Δημήτρης Φραγκάκης, με επιστολή που απέστειλε σε επιμελητήρια, θεσμικούς φορείς και  ενώσεις όλων, σχεδόν, των επαγγελματιών της χώρας, που έχουν είτε άμεση είτε έμμεση σχέση με τον τουρισμό, προσκαλεί τις επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στο επίσημο «destination app» της χώρας μας. Όπως αναφέρεται στην επιστολή του, «το VisitGreece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα». Visit Greece App

Visit Greece App: Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγους μήνες

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Visit Greece App ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγους μήνες και ήδη αριθμεί πάνω από 700.000 downloads. Η εφαρμογή αντλεί και διοχετεύει πληροφορίες από το portal του ΕΟΤ. Προκειμένου να επωφεληθούν από την εξαιρετική ευκαιρία προβολής στην εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν στους εξής ιστοτόπους: www.visitgreece.gr και www.visitgreeceapp.com, επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή επιχειρήσεων». Η εφαρμογή παρέχει επίσης, τη δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρηση, ανανέωσης του φωτογραφικού υλικού, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να δημοσιεύουν ειδικές προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Όλη η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή Visit Greece App αφορά μία πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mastercard, την Eurobank και την Warply. Το καινοτόμο εγχείρημα έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ βραβεύτηκε και ως η Κορυφαία Εφαρμογή της Χρονιάς για το 2021 από τα e-volution awards. Όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, «η πρόσκληση που απευθύνει ο ΕΟΤ προς κάθε τουριστική επιχείρηση και επαγγελματία για δωρεάν προβολή μέσω του VisitGreece, είναι καίρια και εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία. Η εφαρμογή VisitGreece είναι το ψηφιακό πρόσωπο της Ελλάδας και ένα μέσον άμεσης αποτελεσματικότητας. Συνδέει τον κόσμο του ελληνικού Τουρισμού με τον τουρίστα, οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. Επικροτώ και στηρίζω απόλυτα την πρωτοβουλία του ΕΟΤ. Καλώ κάθε επιχειρηματία να αξιοποιήσει τη σπουδαία ευκαιρία δωρεάν προβολής που του δίνεται χάρη στο Visit Greece».

Visit Greece App: «Αποτελεί χρήσιμη εφαρμογή»

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε σχετικά ότι «το Visit Greece App αποτελεί μία χρήσιμη εφαρμογή τόσο για τους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα, όσο και για τους επισκέπτες. Ειδικά στην κρίσιμη συγκυρία την οποία βιώνουμε, εμείς ενισχύουμε τη φαρέτρα μας με εργαλεία ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος, με βασικό μας μέλημα τους ανθρώπους του τουρισμού. Για αυτό και απευθύνουμε πρόσκληση στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στο Visit Greece Αpp».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments