Lifestyle

Άννα Λορένη: Η εντυπωσιακή στυλίστρια

Άννα Λορένη: Η εντυπωσιακή στυλίστρια
Άννα Λορένη: Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή από το Ντουμπάι που με το σώμα της μοιράζει εγκεφαλικά και το αγγελικό της πρόσωπο σου κόβει την ανάσα.

Η Άννα Λορένη, που έγινε γνωστή στο ριάλιτι της αγάπης Power of Love την πρώτη σεζόν της προβολής του, όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Μέσα στο παιχνίδι έκανε μία πολύ δυνατή σχέση με τον συμπαίκτη της Παναγιώτη Θεόφιλο, που όμως δυστυχώς λόγω απόστασης δεν μπόρεσε να επιβιώσει.

Αυτή την στιγμή λοιπόν ζει και χαίρεται την ελευθερία της, πιο ανανεωμένη και κούκλα από ποτέ. Φροντίζει και αγαπάει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται, καθώς σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα. Αυτό το αιθέριο πλάσμα λοιπόν μας έχει λείψει! Τι να πρωτοπούμε για αυτή τη γυναικάpα, το σώμα της μοιράζει εγκεφαλικά και το αγγελικό της πρόσωπο σου κόβει την ανάσα.

Άννα Λορένη: Οι φωτογραφίες της θα σας αφήσουν άφωνους

Άννα Λορένη Άννα Λορένη

Η στιλίστρια μόδας σε αντρικό ρούχο και από το Ντουμπάι, ήρθε στην Ελλάδα ήρθε για το παιχνίδι. Μάλιστα, μετά το παιχνίδι, το προφίλ της στο Instagram έτυχε μεγάλης απήχησης και μπόρεσε να κλείνει πολλές δουλειές με εταιρείες ώστε να προβάλλει προϊόντα τους. Βέβαια, η πρώην διαγωνιζόμενη στην πρώτη σεζόν του Power of Love, δημοσίευσε πριν καιρό μία ανήθικη πρόταση που της έγινε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση με ένα μήνυμα που δέχθηκε. Το μήνυμα ήταν στα αγγλικά και της έκανε πρόταση για να «κρατήσει συντροφιά σε κάποιον για 20.000 δολάρια, με όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα». Και η Άννα Λορένη του απάντησε ως εξής: «Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω», κάνοντας σαφές πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Και όπως έχει δηλώσει η ίδια, στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα ενώ αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού. Άλλωστε, στη γνωριμία της με τα αγόρια του παιχνιδιού όταν τους επισκέφθηκε τους είπε ότι από τα ρούχα μπορεί να καταλάβει τον χαρακτήρα τους. «Σας βλέπω πάρα πολύ στιλάτους όλους, αντιπροσωπεύετε αυτά που φοράτε όλοι σας».

Έγινε λοιπόν, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι και λόγω αυτού είδε τους ακολούθους της στο Instagram να ανεβαίνουν συνεχώς. «Ο πρώτος λόγος που ήρθα στο παιχνίδι είναι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια ψυχολογίας και αυτό έχει αυτό το love το οποίο στη χώρα που ζω δεν υπάρχει», απάντησε όταν τη ρώτησαν τα αγόρια για τον λόγο που πήγε στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments