Lifestyle

Άννα Λορένη Instagram: Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες σε ριάλιτι

Άννα Λορένη Instagram: Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες σε ριάλιτι
Άννα Λορένη Instagram: Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας στην παρουσίασή της στο παιχνίδι, αν καταλαβαίνει ότι ένας άντρας της λέει ψέματα, θα τον παρατούσε.

Η Άννα Λορένη ήταν μια από τις έξι παίκτριες του Power of love που προβαλλόταν στον ΣΚΑΙ και όπως είχε αναφέρει, το προτέρημα της είναι η λογική, ενώ το ελάττωμα είναι πως είναι εγωίστρια.

Στον έρωτα δεν αποκλείει τίποτα ενώ αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού. Είναι στιλίστρια μόδας σε αντρικό ρούχο στο Ντουμπάι και στην Ελλάδα ήρθε για το παιχνίδι. Στη γνωριμία της με τα αγόρια του παιχνιδιού όταν τους επισκέφθηκε τους είπε ότι από τα ρούχα μπορεί να καταλάβει τον χαρακτήρα τους. «Σας βλέπω πάρα πολύ στιλάτους όλους, αντιπροσωπεύετε αυτά που φοράτε όλοι σας».

Έγινε λοιπόν, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι και λόγω αυτού είδε τους ακολούθους της στο Instagram να ανεβαίνουν συνεχώς. «Ο πρώτος λόγος που ήρθα στο παιχνίδι είναι γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια ψυχολογίας και αυτό έχει αυτό το love το οποίο στη χώρα που ζω δεν υπάρχει», απάντησε όταν την ρώτησαν τα αγόρια για τον λόγο που πήγε στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας στην παρουσίασή της στο παιχνίδι, αν καταλαβαίνει ότι ένας άντρας της λέει ψέματα, θα τον άφηνε στα κρύα του λουτρού. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Ο άντρας που θα τη γοητεύσει, πρέπει να είναι πιο άντρας από εκείνη.

Στην είσοδο της στο παιχνίδι είχε πάνω της το κοκαλάκι της γιαγιάς της, το οποίο είχε δωρίσει στη μητέρα της, η οποία το έχει πάρα πολλά χρόνια και είναι το γούρι της. Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη, σύμφωνα με όσα είχε πει στη Μαρία Μπακοδήμου, «ο ιδανικός άντρας για μένα πρέπει να είναι αυτοδύναμος, να έχει αυτοπεποίθηση, χιούμορ και γενικότερα να αγαπά τη γυναίκα, τη μητέρα του την αδερφή του».

Και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες σε ριάλιτι αν και από τα τηλεοπτικά σόου των ελληνικών καναλιών έχουν περάσει αρκετά κορίτσια τα οποία ξεχώρισαν είτε με τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα είτε με την εμφάνισή τους. Η Άννα Λορένη λοιπόν, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και είναι λογικό να μην ξεχνάει κανείς εύκολα.

Και παρότι η όμορφη Άννα μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, χάθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν εξαφανίσθηκε από τα social media. Άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά στον λογαριασμό της ανεβάζει φωτογραφίες που αναδεικνύουν το εντυπωσιακό της κορμί, μαζεύοντας πολλά likes και σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments