Αθλητισμός

ΑΕΚ: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

ΑΕΚ: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»
ΑΕΚ: Θέμα με την Επιτροπή Δεοντολογίας προέκυψε στην Ένωση. Τι αναφέρουν από την μεριά των «κιτρινόμαυρων». Κατηγορούν και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η ΑΕΚ κινείται για το ζήτημα που προέκυψε με την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο θέμα που απασχολεί το εσωτερικό της ΑΕΚ, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ακούγονται σκληρές κριτικές για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ένωση κινούν τις διαδικασίες για να διαπιστώσουν από πού προκύπτει η καταγγελία μέσω της οποίας παραπέμπονται οι «κιτρινόμαυροι» στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Οι άνθρωποι της Ένωσης αναφέρονται σε «στημένη υπόθεση» και μάλιστα έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να βεβαιωθούν αν υπάρχει ή όχι το Σωματείο «Ένωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας».

«Σας κάνουμε γνωστό ότι στη δύναμη της ΕΠΣ έως και σήμερα δεν υφίσταται σωματείο με την επωνυμία «Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας», απάντησε η ΕΠΣ Καρδίτσας στην ΑΕΚ σε σχετικό ερώτημα και η Ένωση επισημαίνει ότι πρόκειται για μια ανώνυμη καταγγελία.

ΑΕΚ: Το έγγραφο της ΕΠΣ Καρδίτσας

ΑΕΚ: Το έγγραφο της ΕΠΣ Καρδίτσας

«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας», αναφέρουν επισήμως οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι θεωρούν ότι υπάρχει και μεθόδευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Sport FM.

ΑΕΚ: Αυστηρή κριτική στον προπονητή της Ένωσης

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε αυστηρή κριτική προς τον Μανόλο Χιμένεθ για την κατάσταση της ΑΕΚ. Ένας από τους δημοσιογράφους που κριτίκαραν τον Ισπανό τεχνικό ήταν ο Γιώργος Τσακίρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για την κατάσταση στην Ένωση: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο με ευθύνη του προπονητή της. Ο Χιμένεθ έχει βάλει προβλήματα στο μυαλό του που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτό επηρεάζει την ομάδα. Έχει κάτι κολλήματα που δεν έχουν εξήγηση και βλέπει ότι δεν του βγαίνουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι πασιφανές πως πρέπει να δουλέψει πράγματα μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ. Δεν κάνει τίποτα, έχει την μπάλα και δεν ξέρει να την κάνει. Έγινε στο Βόλο, έγινε και χθες. Η ΑΕΚ με αυτή την εικόνα μπορεί να ποντάρει μόνο στο ότι ο Παναθηναϊκός αυτοκτονεί για να βγει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για μια ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments