Αθλητισμός

Καμπετσής: Αυτό το ποσό συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό

Καμπετσής: Αυτό το ποσό συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό
Καμπετσής: Ο παίκτης αρνήθηκε πρόταση από την Τουρκία για να παραμείνει στο "τριφύλλι". Οι συνολικές του απολαβές θα φτάσουν το μισό εκατομμύριο τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Αργύρης Καμπετσής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει “πράσινος” ως το 2024. Ο νεαρός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του και θα φορά το “τριφύλλι” στο στήθος και τα επόμενα χρόνια παρότι είχε πρόταση από την Τουρκία και με μεγαλύτερο ποσό.

Καμπετσής: Πόσα θα πάρει όμως από την παραμονή του στον Παναθηναϊκό;

Οι συνολικές απολαβές του τα επόμενα τρία χρόνια θα φτάσουν στο μισό εκατομμύριο ευρώ, μιας και για φέτος, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προβλέπεται να λάβει 100.000 ευρώ καθαρά. Η νέα συμφωνία προβλέπει για τον πρώτο χρόνο 140.000 ευρώ, για τον δεύτερο 170.000 ευρώ και αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα εισπράξει ακόμα 200.000 ευρώ.

Καμπετσής

Καμπετσής

Καμπετσής: Η σχετική ανακοίνωση η πράσινη ΠΑΕ αναφέρει για την ανανέωση της συνεργασίας τους αναφέρει

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αργύρη Καμπετσή. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Ο Αργύρης εντάχθηκε στο δυναμικό του Τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2018. Στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα έχει καταγράψει 59 συμμετοχές και έχει πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις».

Ο Αργύρης Καμπετσής δήλωσε από την μεριά του: «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο κι όσους με εμπιστεύτηκαν! Θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω χαράξει από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, να τιμώ το συμβόλαιό μου και να βοηθώ την ομάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και πάντα ταπεινά. Υπήρξαν προτάσεις κι από ομάδες του εξωτερικού, αλλά για εμένα δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στους τίτλους είναι ο στόχος όλων μας και αποτελούν τεράστιο κίνητρο για μένα».

Καμπετσής: Ποιοι ανανεώνουν στη συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφεται στο να κρατήσει τον 21χρονο τερματοφύλακα Νίκο Χριστογεώργο, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Επίσης, ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο σε τρεις παίκτες της Κ19, τους Χρήστο Κρυπαράκο (2003, μεσοεπιθετικός), Παύλο Καρβούνη (2002, μέσος και αρχηγός Κ19) και Αλέξανδρο-Ένβιν Ρόμπι (2002, αμυντικός), την απάντηση των οποίων περιμένει άμεσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments