Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Που θα εργάζεται

Πρίγκιπας Χάρι: Που θα εργάζεται
Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας θα εργάζεται πλέον ως στέλεχος σε εταιρία που σχετίζεται με θέματα ψυχικής υγείας.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είχε προκαλέσει την αντίδραση των ΜΜΕ με την απόφασή του να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, πλέον θα εργάζεται ως στέλεχος σε startup στη Σίλικον Βάλλεϊ. Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι μαζί πήρε από κοινού με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ την απόφαση να απομακρυνθούν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Μάρτιο του 2020.

Πρίγκιπας Χάρι: Η νέα του εργασία

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να εργαστεί  ως chief impact officer στην εταιρία BetterUp Inc, μια νεοσύστατη εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και παρέχει καθοδήγηση και βοήθεια ψυχικής υγείας. Η κίνηση αυτή έρχεται περίπου ένα μήνα μετά από τελική διάσπαση του πρώην πριγκιπικού ζεύγους με την Βασίλισσα Ελισάβετ και την ανακοίνωσή τους πως δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η BetterUp, που ιδρύθηκε το 2013, προσφέρει μια εφαρμογή για κινητά που συνδέει τους ανθρώπους με προγράμματα καθοδήγησης και συμβουλευτικής. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται από περισσότερες από 300 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Chevron, Snap Inc και της AT & T’s WarnerMedia. Στο νέο του ρόλο, ο Χάρι θα βοηθήσει στην προώθηση της ψυχικής ικανότητας και θα επεκτείνει τον κατάλογο των καθοδηγητών και των πελατών της εταιρείας, μεταξύ άλλων καθηκόντων. «Πιστεύω ακράδαντα ότι το να εστιάζουμε και να δίνουμε προτεραιότητα στη ψυχική μας ικανότητα ξεκλειδώνει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δεν γνωρίζαμε ποτέ ότι είχαμε μέσα μας», δήλωσε με ανάρτησή του στο ιστολόγιο της εταιρίας.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Οι συνεργασίες με το Netflix και το Spotify

Ο Χάρι είναι ένας δημόσιο πρόσωπο που ασχολείται ενεργά με θέματα ψυχική υγείας. Ο ίδιος έχει μιλήσει δημόσια για τον αγώνα του με τη θλίψη μετά το θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Ντιάνα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μέγκαν Μάρκλ είπε στην τηλεοπτική συνέντευξη Oprah Winfrey ότι η ζωή στη βασιλική οικογένεια την ώθησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Πλέον ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν στη Νότια Καλιφόρνια και το ζευγάρι έχει υπογράψει συμφωνίες με το Netflix, αλλά και παραγωγή podcasts σε συνεργασία με το Spotify. Επίσης, συνεργάζονται με την Winfrey Oprah σε μια σειρά ντοκιμαντέρ σχετικά με την ψυχική υγεία για την υπηρεσία ροής Apple TV +.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments