Lifestyle

Megxit: Μέγκαν και Χάρι αποχαιρετούν το παλάτι

Megxit: Μέγκαν και Χάρι αποχαιρετούν το παλάτι
Megxit: Το πριγκιπικό ζεύγος από αύριο θα είναι ελεύθερο να ζήσει σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι.

Megxit: Μεγάλη μέρα η αυριανή στο Παλάτι. Μέγκαν και Χάρι επισφραγίζουν με κάθε επισημότητα την ελευθερία τους από τα βασιλικά καθήκοντα φεύγοντας οριστικά από το Μπάκιγχαμ. Μαζί με τα παραπάνω καθήκοντα χάνουν το ζευγάρι χάνει αυτομάτως και αυτά του Sussex Royal που αποτελούσε εμπορική ονομασία. Έτσι, Χάρι και Μέγκαν αποχαιρέτισαν τους ακολούθους τους στο instagram μέσω του λογαριασμού Sussex Royal.

“Ευχαριστούμε την κοινότητα για τη στήριξη, την έμπνευση και την από κοινού δέσμευση στο καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε μαζί σας. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον” αποχαιρετούν ο Χάρι και η Μέγκαν τους ακολούθους τους αλλάζοντας οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Ήταν στις 8 Ιανουαρίου όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ χωρίς προειδοποίηση ούτε καν ενημέρωση της βασιλικής οικογένειας έριξαν τη “βόμβα” ανακοινώνοντας την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά καθήκοντα, μία απόφαση που ελήφθη κατά το διάστημα του διαλείμματός τους από τις πριγκιπικές τους υποχρεώσεις, το οποίο το πέρασαν στον Καναδά.

Η απάντηση Μέγκαν και Χάρι στον Ντόναλντ Τραμπ

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε την είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετεγκαταστάθηκαν από τον Καναδά στο Λος Άντζελες και ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν θα αναλάβει το κόστος για την ασφάλεια του ζεύγους. Σε ανάρτησή του στο twitter ο Τραμπ έγραψε ότι είναι “πολύ καλός φίλος της βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναφέρθηκε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν που έφυγαν από το Βασίλειο, θα μείνουν μόνιμα στον Καναδά. Τώρα έφυγαν από τον Καναδά με προορισμό τις ΗΠΑ. Πάντως, οι ΗΠΑ δεν θα πληρώσουν για την ασφάλειά τους. Αυτοί πρέπει να πληρώσουν” έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.

“Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να ζητήσουν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να πληρώσει για την ασφάλειά τους. Έχουν ήδη κανονίσει την ασφάλειά τους με ίδια κεφάλαια” τόνισε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο Fox News.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments