Video

Survivor spoiler 24/3: Τέλος ο Τριαντάφυλλος; Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Survivor spoiler 24/3: Τέλος ο Τριαντάφυλλος; Κρίσιμες οι επόμενες ώρες
Survivor spoiler 24/3: Νέα ένταση στην ομάδα των Μπλε μετά την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να θέσει υποψήφια προς αποχώρηση τη Χριστίνα.

Το spoiler για το νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου, δεν είναι και πολύ καλό για τον Τριαντάφυλλο, τον αμφιλεγόμενο παίκτη των Κόκκινων οι οποίοι κέρδισαν και τις δύο ασυλίες αυτή την εβδομάδα.

Survivor spoiler 24/3: Νέα ένταση στους Μπλε

Όπως φαίνεται και στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για σήμερα, ένα απίστευτο σκηνικό σημειώνεται στο Survivor καθώς αρνούνται να παίξουν 5 παίκτες από την Μπλε ομάδα και αυτό σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι μόνο 3. Πιο συγκεκριμένα, το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor δείχνει ένα πρωτοφανές σκηνικό κατόπιν της απόφασης του Νίκου Μπάρτζη να θέσει υποψήφια προς αποχώρηση τη Χριστίνα. survivor spoiler

Survivor spoiler 24/3: Πόσοι θα αγωνισθούν τελικά;

Ο Σάκης, η Μαριαλένα, η Ελευθερία, ο Αλέξης και η Χριστίνα αρνούνται να παίξουν στο αγώνισμα. Και αν όντως το δεχθεί η παραγωγή, τότε θα αγωνιστεί η γνωστή τριάδα: Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία. «H αλήθεια είναι ότι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν μπορούσα την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα τρία αυτά παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Για εμένα ό,τι πιο άτιμο και ανήθικο».

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουμε ομάδα. Έδειξαν τον χειρότερό τους εαυτό. Μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα και μετά από μια συζήτηση που κάναμε θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε χθες και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κατσούλης.

Survivor spoiler 24/3: Τι γίνεται με τον Τριαντάφυλλο;

Η κόντρα του με τους συμπαίκτες του καλά κρατεί και εκείνος ακόμα δεν αγωνίζεται με τον τραυματισμό στο πόδι του. Και σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό», ο Τριαντάφυλλος μάλλον βλέπει την πόρτα της εξόδου. Οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει σημαντικό πρόβλημα με το ισχίο του και για αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί. Όπως ακούσαμε και τον Γιώργο Λιανό να λέει, θα τον δει ένας νευροχειρουργός για να γίνει έλεγχος εάν πραγματικά το πρόβλημα στο ισχίο του μπορεί να ιαθεί.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments