Αθλητισμός

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Η ενδεκάδα της Εθνικής

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Η ενδεκάδα της Εθνικής
Ισπανία Ελλάδα LIVE: Δείτε ποιες είναι οι επιλογές του Τζόνι Φαν'τ Σχιπ για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ο Τζόνι Φαν’τ Σχιπ αποφάσισε να παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ενδεκάδα της Ελλάδας στον αγώνα με την Ισπανία, στην πρεμιέρα της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ το 2022.

Ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» στη Γρανάδα με 4-3-3 και χωρίς κλασικό φορ. Ο φορμαρισμένος Γιώργος Γιακουμάκης μένει τελικά εκτός και ο Τάσος Μπακασέτας επιλέγεται ως «ψευτοεννιάρι» στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής.

Αναλυτικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος με τετράδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα.

Στην τριάδα των χαφ θα παίξουν οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και Μάνταλος, ενώ ο Λημνιός και ο Μασούρας θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης πλάι στον Τάσο Μπακασέτα που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης με ειδικό ρόλο.

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ξεκινάει ο Τσιμίκας

Ισπανία Ελλάδα LIVE: Ξεκινάει ο Τσιμίκας

Ισπανία Ελλάδα Live: Αισιόδοξος ο Φαν’τ Σχιπ

Ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το ματς. Ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το πώς θα πρέπει να μπει στον αγώνα η Εθνική: «Να προσπαθήσει η ομάδα να παίξει συμπαγές ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε κατοχή να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε αυτό που ξέρουμε.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα στηθεί η αντίπαλη ομάδα. Δεν ξεχνάμε πως παίζουμε εκτός έδρας με έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε έρθει να πάρουμε αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν ο αγώνας εναντίον της Ισπανίας μοιάζει με αυτόν με την Ιταλία: «Κοιτάζουμε τους αγώνες και το τι μπορούμε να μάθουμε. Με την Ιταλία ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στη Ρώμη. Όπως θα είναι και αύριο. Η Ισπανία παίζει διαφορετικά από την Ιταλία. Έχει άλλους παίκτες. Κοιτάζει να έχει παραπάνω κατοχή, αλληλοκαλύψεις και overlaps. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά και με καλό ποδόσφαιρο. Να πιστέψουμε σε εμάς και να δείξουμε το τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα και να τα κάνουμε πράξη».

Ισπανία Ελλάδα Live: Αισιόδοξος ο Φαν'τ Σχιπ

Ισπανία Ελλάδα Live: Αισιόδοξος ο Φαν’τ Σχιπ

Για το αν έχει κάποιο αμυντικό «κόλπο» στο μυαλό του: «Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αμυντικά τρικ, όμως σίγουρα θα πρέπει να αμυνθούμε. Το συζητήσαμε και το ετοιμάσαμε το πλάνο μας. Το έχουμε δουλέψει. Δεν είχαμε μεγάλο διάστημα. Θα έχει διαφορά σε σχέση με τα ματς με το Nations League όπου είχαμε πολλή κατοχή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το παιχνίδι μας. Συζητήσαμε το πως να κλέβουμε μπάλες, να γίνουμε επικίνδυνοι και εάν είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments