Ελλάδα

Μαλεσίνα: Στους 14 οι νεκροί από κορωνοϊό

Μαλεσίνα: Στους 14 οι νεκροί από κορωνοϊό
Μαλεσίνα: Ο άτυχος άνδρας αν και είχε ξεπεράσει τον ιό, δεν άντεξε και πέθανε από τις επιπλοκές που του προκάλεσε.

Τραγικές στιγμές περνούν οι κάτοικοι της Μαλεσίνας, καθώς οι νεκροί από τον κορωνοϊό αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα τα θύματα ανέρχονται πλέον στα 14, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Μαλεσίνα: Ένας ηλικιωμένος το τελευταίο θύμα

Ένας 72χρονος είναι ο 14ος νεκρός από κορωνοϊό. Ο άτυχος άνδρας αν και είχε ξεπεράσει τον ιό, δεν άντεξε και πέθανε από τις επιπλοκές που του προκάλεσε. Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο άνδρας νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας. Ωστόσο, κατάφερε να βγει νικητής και αρνητικοποιήθηκε από τον ιό.

Από τη ΜΕΘ Covid, μεταφέρθηκε σε κανονική ΜΕΘ καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ από την ασθένεια. Δυστυχώς, ύστερα από λίγες μέρες νοσηλείας, άφησε την τελευταία του πνοή, από τις επιπλοκές του ιού. Πλέον, η Μαλεσίνα μετρά 14 νεκρούς, ενώ τόσο στο νοσοκομείο Λαμίας, όσο και σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και στις κλινικές Covid αρκετοί ασθενείς από την πόλη, ανάμεσά τους και νέοι άνθρωποι.

Μαλεσίνα

Μαλεσίνα

Μαλεσίνα: Πώς ξέφυγε η διασπορά της νόσου

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα θύματα είναι και μια 66χρονη γυναίκα. Είχε μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Επίσης, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή και ένας 85χρονος, στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Η Μαλεσίνα έχει τεθεί σε συναγερμό από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν είχε προκύψει υψηλός αριθμός κρουσμάτων. Στις 3 Μαρτίου απεβίωσε ο πρώτος κάτοικος της περιοχής, με την κατάσταση να γίνεται δραματική, καθώς πλέον ο αριθμός ανέρχεται σε 12. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι αλλά και ο μητροπολίτης Λαμίας Συμεών στον ΣΚΑΪ, αίτια του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποτέλεσαν η τελετή ενός γάμου με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας, αλλά και άλλων 200 έξω από αυτήν.

Υπήρχε μια χαλάρωση των μέτρων στην περιοχή και μάλιστα κόσμος συνωστιζόταν, όπως λένε, στα καφενεία προκειμένου να δει ποδοσφαιρικά ματς. Μετά το πρώτο θύμα όμως στις 3 Μαρτίου, έναν άνδρα 84 ετών, η κατάσταση έγινε δραματική. Τρία άτομα πέθαναν μάλιστα τις τελευταίες δύο ημέρες: μία 69χρονη και ένας 38χρονος, ενώ ακολούθησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο θάνατος ενός 44χρονου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος μάλιστα δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments